Last ned

Deal.II Strategy Game Om

Deal.II Strategy Game Spesifikasjoner
Versjon:
0.0.57
Dato lagt:
3. april 2020
Dato løslatt:
6. mars 2020
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Nedlastinger forrige uke:
203
Tilleggskrav
Inge

Deal.II Strategy Game v0.0.57

Vinn over lykke til med håndverk og strategi

Deal.II Strategy Game Editors 'rating

DEAL.II er et Deal Card Game, som lar deg få den samme spillopplevelsen som i Monopoly Deal Card Game - samle forskjellige sett med eiendommer, utføre slemme / avtale handlinger, be om bursdagskostnader / gjeld fra motstanderne og utføre handlinger for å tjene penger. Det er flere modus i dette DEAL.II-kortspillet:

1. Lett eller vanskelig.

2. To, tre eller fire spillere.

3. Målet med tre, fire eller fem eiendomssett.

4. Eiendomsmodus eller pengemodus.

For å flytte kortet fra hånden til bordet, bank først på ønsket kort (du kan velge flere kort), og trykk deretter på bordområdene ordentlig (ditt eget bord eller senter). Merk at du er i stand til å trykke på handlingen din (f.eks. Sly / deal / gjeldskort) direkte til en bestemt spiller. Du vil vinne etter å ha samlet tre eller flere eiendomssett.


Last ned






Similar Suggested Software

iFreeCell har et enkelt og intuitivt grensesnitt med en smart gameplay som gir en dynamisk spillopplevelse selv i bærbare enheter. Hoved ...

Zotz. er en hyggelig tidsspredning, en form for perceptuell praksis, bra for trening av hjernen og øynene; det er ingen timer og ingen poengsum, nei ...

HAR DU NOENSINNE SPILLT 9JA WHOT? Hvis du har det, vet du at dette er det beste kortspillet på planeten! Det primære formålet med 9JA WHOT er å være ..

Five Crowns er et morsomt og lettlært kortspill som hele familien kan spille

TAKE TWO er et kortspill som spilles med et spansk kortstokk, men her har du sjansen til å spille med det franske også.I denne versjonen spiller du ..

Gin Rummy: spill andamp; chat online GRATIS. Gin Rummy GC har en-mot-en gin rummy spill og turneringer, multiplayer gin rummy turneringer og gin ..