Last ned

Solve the Sum Om

Solve the Sum Spesifikasjoner
Versjon:
1.1
Dato lagt:
13. juli 2020
Dato løslatt:
13. juli 2020
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Nedlastinger forrige uke:
203
Tilleggskrav
Krever iOS 11.0 eller nyere. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch

Solve the Sum v1.1

Jage de nummererte stjernene og spill en rekke morsomme spillmodi som vil bidra til å bygge dine aritmetiske ferdigheter i multiplikasjonstider tabeller og ..

Solve the Sum Editors 'rating

Jage de nummererte stjernene og spill en rekke morsomme spillmodi som vil hjelpe deg med å bygge dine aritmetiske ferdigheter i multiplikasjonstider og tabeller opp til tolv ganger. Løs summen vil også gi deg en sjanse til å forbedre ferdighetene dine i tillegg og subtraksjon.

I spillmodus kan du utfordre deg selv for å få den beste tiden og høy score i hvor raskt du kan huske alle tidtabellene opptil tolv ganger. I divisjonsspillmodus vil du få et angitt tidsrom for å huske så mange av bordene du kan. Tillegg vil gi deg en sjanse til å øve de nøkkelsummene ved å legge til 1,2,3,4,5, 10, 20, 50 og 100, og subtraksjon gir lignende muligheter. Nøkkelen er å få den høye poengsummen i alle vanskelighetsmodus helt opp til hardt.


Last ned






Similar Suggested Software

CalcuRace gjør matematikk morsomt for alle! Test dine matteferdigheter og gjør det på topplister! Løs tillegg, subtraksjon, multiplikasjon og / eller ...

Unngå de sekskantede mursteinene som vises øverst på skjermen

Den STØRSTE oppdateringen til det offisielle Planet Dolan Game: Dolan Kart

Denne appen er et pedagogisk spill som hjelper deg å trene dine matteferdigheter. Det er underholdende og lærerikt. Det hjelper deg med å trene hjernen din. Det er..

Koble sammen prikkene i dette enkle og vanedannende spillet

Hvem sa at matematikk er ubrukelig. Bli en eventyrer i et dødelig fangehull der bare dine spillebordsferdigheter kan redde deg