Last ned

Blindfold Wildcard with Friends Om

Blindfold Wildcard with Friends Spesifikasjoner
Versjon:
2.4.7
Dato lagt:
11. september 2021
Dato løslatt:
3. mai 2016
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Nedlastinger forrige uke:
29
Tilleggskrav
Kompatibel med: iphone4, ipad2wifi, ipad23g, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini4

Blindfold Wildcard with Friends v2.4.7

Blindfold Wildcard with Friends er et fullt tilgjengelig kortspill som er en variant av spillet andquot; UNOandquot; for både seende og synshemmede, ..

Blindfold Wildcard with Friends Skjerm


Blindfold Wildcard with Friends Editors 'rating

Blindfold Wildcard with Friends er et fullt tilgjengelig kortspill som er en variant av spillet andquot; UNOandquot; for både seende og synshemmede, designet for rask lydavspilling. Blindfold -jokertegn inneholder flere spillemåter, for eksempel kast eller tegne, og kast eller trekk til du kan kaste. Siden det er mange regler for spillet, kan du tilpasse det til mange av disse reglene. Du spiller mot andre mennesker via Game Center, eller andre mennesker i samme rom som deg. Kortene er ikke synlige; i stedet spiller du ved å lytte. Du kan bla opp eller ned for å høre kortene, og trykke for å spille et kort eller trekke fra kortstokken. En komplett guide til bevegelsene er inkludert i hjelpen. Blindfold -jokertegn forteller deg om et kort kan spilles. Du kan tilpasse spillet til din smak: hvor mye ekstra informasjon som snakkes og hvor raskt det snakkes. Blindfold Wildcard ble foreslått av flere blinde spillere som likte Blindfold Racer og Blindfold Crazy Eights. Det er en STARTER PACK in-app-oppgradering som gir deg ubegrenset spill.


Last ned






Similar Suggested Software

Spill Texas Holdand # 039; em poker online .

HAR DU NOENSINNE SPILLT 9JA WHOT? Hvis du har det, vet du at dette er det beste kortspillet på planeten! Det primære formålet med 9JA WHOT er å være ..

Gå inn i det eldgamle kongeriket Egypt og spill tri peaks solitaire på din iPhone, iPad og iPod touch i dag

Blindfold Euchre er et fullt tilgjengelig Euchre-kortspill for både syns- og synshemmede, designet for rask lydspilling

Det er et av de mest populære husholdningsspillene i India. det er veldig enkelt kortspill. På indisk språk andquot; Hindiandquot ;, andquot; Badamandquot; i kort betyr andquot; Heartsandquot; og andquot; ..

TAKE TWO er et kortspill som spilles med et spansk kortstokk, men her har du sjansen til å spille med det franske også.I denne versjonen spiller du ..