Last ned

Be The King: Palace Game Om

Be The King: Palace Game Spesifikasjoner
Versjon:
2.0.02
Dato lagt:
29. desember 2019
Dato løslatt:
29. mai 2019
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Nedlastinger forrige uke:
29
Tilleggskrav
Krever iOS 8.0 eller nyere. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch

Be The King: Palace Game v2.0.02

Kos deg med turen til toppen

Be The King: Palace Game Editors 'rating

Be The King - en kinesisk original RPG, der du kan oppleve en livlig karriere med å være en junior imperial offisiell skritt inn i toppen av imperiet til slutt! Og det er alltid mye morsommere for deg å oppdage!

Når du spiller dette spillet, kan du starte livet med forskjellige typer fastholdere og fortrolige som vil være til stor hjelp i alle aspekter. Du kan også finne mye, mye mer glede og glede i både individuelt og flerspillerspill, så vel som forskjellige online-arrangementer med praktfulle belønninger!

Klassiske funksjoner:

Rekruttere og oppgradere Holdere av forskjellige talenter og ferdigheter! Når de blir sterkere, vil du bli større over imperiet og til og med kjemper og kriger!


Last ned






Similar Suggested Software

Spill en tekst eventyrspill, samle ressurser og bygge .

Sin siste minuttet av kampen og motstanderen har ballen, men hes mistet det! Hva en sjanse til å score vinneren du ta sikte, skyte ...

Ta dine favoritt WWE Superstars ut av ringen og inn i det overnaturlige verden av WWE Immortals. Sving ødeleggende krefter til å rive motstandere ...

Hjelp Rayman og hans venner redde Incrediballsand # 039; egg .

Er du kløe å engasjere seg i de beste online fps og kampopplevelser der ute. Vil du ha en autentisk og actionfylt spill med ..

Åpent felt MMORPG