Last ned

Penguin Bird City Survival Simulator 3D Om

Penguin Bird City Survival Simulator 3D Spesifikasjoner
Versjon:
Dato lagt:
30. desember 2018
Dato løslatt:
30. desember 2018
Pris:
Purchase
Operativsystem:
iOS,
Nedlastinger forrige uke:
203
Tilleggskrav
Krever iOS 8.1 eller nyere. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch

Penguin Bird City Survival Simulator 3D v

Lei av vanlige villflyvende fugleoverlevelsessimulatorer

Penguin Bird City Survival Simulator 3D Skjerm


Penguin Bird City Survival Simulator 3D Editors 'rating

Lei av vanlige villflyvende fugleoverlevelsessimulatorer? Se byen fra fugleperspektivet, finn vennen din for å heve familien til disse søte flygende pingviner, og bare nyt flyet som spiller Penguin Bird City Survival Simulator 3D!

Leve hele livet til denne uvanlig flygende fuglen - arktisk pingvin - fra lite forsvarsløs til det gamle og kloke! Utforsk himmelen over denne moderne byen, slåss med forskjellige fiender, kutte på mennesker, finn din kompis og heve en familie i Penguin Bird City Survival Simulator 3D!

Vær den virkelige flygende konge i denne byen, men ikke glem at det er noen grusomme mennesker, katter og ørn! De kan virke ikke så farlige, men la dem ikke jukse på deg: hver rovdyr vil drepe deg i det første øyeblikket du ser! Slå dødelige slag mot hvert monster som truer med ditt liv og ro! Unngå farlige møter med hvert dyr, som har sitt naturlige våpen; ellers blir du død i et sekund!


Last ned






Similar Suggested Software

Youand # 039; ll være tycoon å vokse en liten landsby på en øy til en megapolis .

Utforsk den hemmelige byen alkymister

Vil du føle deg litt eventyr

Det var på tide når det var fred i byen hvor svært få mennesker kjente kunsten i boksekamp og andre super ferdigheter da noen fikk ..

Bli en aggressiv sint Titanoboa tilbake til livet og klar til å drepe alle på vei. Invadere denne enorme moderne byen som kjemper med ..

Støtter spillkontrollere i iOS7! Enter Era og finn deg selv fordypet i moderne byliv. Kjemp med automatgevær, hagler og mer! Denne 2D..