Last ned

TextWrangler Om

TextWrangler Spesifikasjoner
Versjon:
3.5.3
Dato lagt:
18. juni 2021
Dato løslatt:
15. februar 2011
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Nedlastinger forrige uke:
29
Tilleggskrav
Kompatibel med iPhone, iPod Touch og iPad. Krever iOS 3.1 eller nyere. iTunes-konto kreve

TextWrangler v3.5.3

TextWrangler er den ledende freeware tekst- og kodeditoren for Macintosh. Spesielt utformet som svar på behovene til nettforfattere og ..

TextWrangler Skjerm


TextWrangler Editors 'rating

TextWrangler er den ledende freeware tekst- og kodeditoren for Macintosh. Dette prisbelønte produktet er spesielt laget for å imøtekomme behovene til webforfattere og programvareutviklere, og gir en overflod av funksjoner med høy ytelse for redigering, søk og manipulering av tekst. Et intelligent grensesnitt gir enkel tilgang til TextWranglerandapos; klassens beste funksjoner, inkludert grep-mønstermatching, søk og erstatt på tvers av flere filer, funksjonsnavigering og syntaksfarging for mange kildekodespråk, kodefelling, FTP og SFTP åpen og lagre, AppleScript, Mac OS X Unix-skriptstøtte og mye mer.


Last ned






Similar Suggested Software

Mavis Beacon sin avatar er så realistisk i den nye 2011 Ultimate Mac Edition fra Software MacKiev, at du tror hun er inne i datamaskinen, ...

iPhoto

     

iPhoto 11 får et helt nytt utseende med fantastisk fullskjermvisninger for hendelser, ansikter, steder og album som lar deg dra nytte av hver tomme av ...

Den beste, reneste og kraftigste bursdagskalenderen / påminnelsen / nedtellingsappen på App Store, NÅ GRATIS! Skulle ønske du hadde alle bursdager i ett..