Last ned (1.89MB)

Rynga Om

Rynga Spesifikasjoner
Versjon:
1.00
Filstørrelse:
1.89MB
Dato lagt:
30. september 2018
Dato løslatt:
6. mai 2011
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Nedlastinger forrige uke:
203
Tilleggskrav
Kompatibel med iPhone, iPod Touch og iPad. Krever iOS 3.1 eller nyere. iTunes-konto kreve

Rynga v1.00

Rynga er en mobil applikasjon som lar deg ringe (gratis) voip-anrop direkte fra iPhone. Du kan begynne å spare på mobilkostnadene dine ved å ..

Rynga Skjerm


Rynga Editors 'rating

Gjeldende versjon

av 1 stemmer

Alle versjoner

av 1 stemmer

Min vurdering

0 stars0

Resultater 1andndash; 1of 1

1 stjerner

{review.getRatingValue}}

og # 34; Forferdelig i alle aspekter og # 34;

og # 34; Forferdelig i alle aspekter og # 34;

hlacorreiaMay 01, 2012andnbsp; / andnbsp; Versjon: Rynga 1.00

2012-05-01 04:04:20 andnbsp; | andnbsp; Av hlacorreia

Veldig billig

Ulemper

Absolutt ingen kundeservice overhodet. Hvis du har noe problem, er du alene. Det betyr at du kan ende opp med å tape penger. Anropene har forferdelig kvalitet.

Sammendrag

Rynga er en av Dellmont Voip-tjenestemerker. De har dusinvis av dem, og de tilbyr sannsynligvis de billigste prisene rundt der. Det er sagt at Dellmont er kjent for sin mangel på kundeservice, og er veldig dodgy. Det er bare umulig å finne en e-postadresse for å kontakte dem med noe problem, enn si et telefonnummer (ironisk for et telefonselskap) eller en fysisk adresse. Så når du registrerer deg med dem, må du håpe at alt går bra, ellers vil ikke ha noen støtte. Dette er enda mer kritisk når du kjøper kreditter med dem. Dette gjelder for alle Dellmont Voip-tjenester, det er bare ikke verdt det. Du er bedre å holde seg borte fra det. Det er mange bedre valg der ute for nesten samme pris. Delmont VoIP-tjenester, bruk på egen risiko!


Last ned (1.89MB)






Similar Suggested Software

Mo + er den beste gratis ringerappen tilgjengelig, og tilbyr gratis samtaler og tekster til telefonnumre og andre Mo + -brukere. Nyt krystallklare gratis samtaler med ..

Den berømte SIP Softclient med høy lydkvalitet for iPhone / iPad / iPod Touch! Media5-fone er den beste og mest omfattende Mobile VoIP SIP ..