Last ned

Chatter 365 Om

Chatter 365 Spesifikasjoner
Versjon:
2.1
Dato lagt:
19. juni 2020
Dato løslatt:
19. juni 2020
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Nedlastinger forrige uke:
203
Tilleggskrav
Krever iOS 9.3 eller nyere. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch

Chatter 365 v2.1

En bedre måte å kommunisere på

Chatter 365 Editors 'rating

Formålet med Chatter365 er å løfte, forbedre og forbedre opplevelsen på sosiale medier for alle mennesker ved å tilby en plattform som fremmer positive interaksjoner og blokkerer negative. Chatter365 lar brukere laste opp bilder og video, sende meldinger, dele utgifter, opprette og administrere hendelser og holde kontakten med venner, familie og bekjente på en privat, sikker og stressfri måte.

Nøkkelegenskaper:

Konsernledelse

Lag offentlige og private grupper for å håndtere samtaler, arrangementer, utgifter og

steder.

Lag private grupper for alt som familier, idrettslag eller prosjektlag.

Lag offentlige grupper for å diskutere emner av interesse og få kontakt med mennesker rundt


Last ned






Similar Suggested Software

Hva og # 039; s Blued? En 27 millioner brukere sterk sosial homofil app. Sammenkobling av homofile samfunn rundt om i verden, kan Blued du koble til med homofile samfunn ...

Søk råd. Del historien din

Distinc. tt er den første og eneste LHBT-sosiale appen for 13 år. andquot; I en annen liga enn dens randier kolleger og kvot ;. QUEERTY. andquot; Foursquare møter ..

LYKA er en gratis plattform for sosiale medier som lar brukerne koble til, oppdage nye ting og dele interessene sine med andre individer

Kommunikasjon uten grenser! Du kan så mye som nødvendig for å ringe og sende meldinger med uttrykksikoner! Lite Messenger - er et nytt program som ..

Rivers er en gratis teamkommunikasjons- og samarbeidsapp som lar deg ha mer organiserte og fokuserte samtaler med familie, venner ..