Last ned

PhoneZap Om

Editors 'rating
     
PhoneZap Spesifikasjoner
Versjon:
3.1.0
Dato lagt:
28. desember 2021
Dato løslatt:
25. august 2010
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Nedlastinger forrige uke:
29
Tilleggskrav
Kompatibel med iPhone, iPod Touch og iPad. Krever iOS 3.1 eller nyere. iTunes-konto kreve

PhoneZap v3.1.0

Snap det, zap det, del det! Bildedeling, geotagging-appen for iPhone. Phonezap er det største bildedelingsfellesskapet, spesifikt ..

PhoneZap Skjerm


PhoneZap Editors 'rating

Photo Zap ligner på mange måter Instagram og andre bildedelingstjenester, men med en mindre brukerbase og mer begrensende funksjoner. Resultatet er ikke en dårlig opplevelse -- langt ifra -- men det føles ikke fullt så polert eller like enkelt å bruke som noen av alternativene på App Store. Når det er sagt, har den sine fordeler, og med en anstendig responshastighet og mange delings- og interaksjonsfunksjoner, etter hvert som brukerbasen vokser, vil den bli en mer levedyktig app.

Konfigurasjonen tar noen få øyeblikk mens du oppretter en konto, legger til brukerinformasjonen din og angir de grunnleggende alternativene. Det er ganske standard, selv om det ikke tilbyr Facebook- eller Twitter-integrasjon på forhånd, så du vil opprette en konto fra bunnen av (bra for noen, tidkrevende for andre). Derfra kan du lage nye "zaps", som lastes opp til en nettside med brukernavnet ditt vedlagt. Zappene kan deles offentlig eller med spesifikke brukere, og de kan inkludere bilder og tekst. Den nåværende brukerbasen er liten, så du vil finne zaps fra noen dager siden sammen med de fra i dag, men det er brukere og zapsene er interessante.


Last ned






Similar Suggested Software

OM: Dette dating app eliminerer enhver andquot, slørete lineandquot; i dating spillet. Finn ut om du søker etter en sjelevenn eller din neste ...

InstaMessage lar deg koble direkte til nærliggende brukere eller noen du liker på Instagram, privat

Express deg i bevegelse .gifboom er et nettverk for visuelle uttrykk. Lag vakre bilder, gifs eller videoer med appen, og del med det samme til ..

Ingen annonser - enkel å bruke

Swipa er en ny type sosial app, du kan laste opp bilder fra Facebook og tillate folk å like dem i Swipa