Last ned

Cabline UK Om

Cabline UK Spesifikasjoner
Versjon:
1.1
Dato lagt:
17. november 2020
Dato løslatt:
16. oktober 2020
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Nedlastinger forrige uke:
203
Tilleggskrav
Krever iOS 9.0 eller nyere. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch

Cabline UK v1.1

Cabline UK er den ledende leverandøren av administrerte drosjetjenester for forretningsbruk i Storbritannia

Cabline UK Skjerm


Cabline UK Editors 'rating

Cabline UK er den ledende leverandøren av administrerte drosjetjenester for forretningsbruk i Storbritannia.

Cabline UK er skreddersydd for forretningsbruk, og tilbyr en fullstendig administrert b2b-bookingtjeneste til våre bedriftskunder. Du kan bestille hvor som helst i Storbritannia med appen, og uansett hvor du er, har vi dekket den med vårt nasjonale nettverk av godkjente taxi- og bakketransportleverandører. Forhåndsbestill på forhånd eller be om en on demand-tjeneste hvor som helst i Storbritannia!

Appen vil forbedre den individuelle brukeropplevelsen for registrerte Cabline UK-bedriftskunder. Appen gjør det mulig for en person med en Cabline Uk-konto å bestille taxi mens de er borte fra kontoret eller datamaskinen, og gir en total mobilitetsløsning 24/7 for våre forretningskunder.


Last ned






Similar Suggested Software

ZOZI Advance er den raskest voksende nettbaserte bestillingsprogramvaren for tur, aktivitet, arrangement og utleievirksomhet .

Hvorfor skal du bruke den

Park Avenue Taxi er et drosjeselskap lokalisert i Rochester, New York og tilbyr trygge, pålitelige og konsistente taxitjenester

For alle taxi-bedriftseiere kan bruke Addon Cab App og Addon Driver App for sin virksomhet og få flere passasjerer for din virksomhet

Offisiell mobilapp For Europe Travel Expert

Drosjeeiere og sjåfører kan bruke programvaren vår til å gi kundene sine flere bestillingskanaler, for eksempel online booking og gatevalg..