Last ned (10.63MB)

Data Usage (Track your mobile data usage and save money) Om

Data Usage (Track your mobile data usage and save money) Spesifikasjoner
Versjon:
4.1.0
Filstørrelse:
10.63MB
Dato lagt:
12. november 2018
Dato løslatt:
29. mars 2013
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Nedlastinger forrige uke:
203
Tilleggskrav
Kompatibel med: iphone4, ipad2wifi, ipad23g, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini4

Data Usage (Track your mobile data usage and save money) v4.1.0

Dataanvändningen er for folket å utvikle en enkel og praktisk flyt Se programvare. Du er ikke alltid flytende overkjørt. Du er ikke en daglig, ukentlig ..

Data Usage (Track your mobile data usage and save money) Skjerm


Data Usage (Track your mobile data usage and save money) Editors 'rating

byDownload.com staff / mai 07, 2013

Svært få personer har ubegrenset data for deres iPhone, så et verktøy som Databruk er svært nyttig, og viser deg raskt hvor mye du har brukt og hvor nært du er i din grense.

Databruk gir bare det det lover å vise deg. Det er to avlesninger på skjermen - en viser hvor mye data du har brukt og den andre viser grensen. Du kan endre enten nummer med et trykk på en knapp, og grafikken øverst viser deg visuelt hvor nær du er i grensen din. I tester viste seg at måleren var ganske nøyaktig, men aldri den samme som tallene som ble oppgitt av transportøren vi brukte (ATandT;). Hvis du trenger en generell oversikt over dataforbruket, vil dette imidlertid få deg der ganske enkelt.


Last ned (10.63MB)






Similar Suggested Software

Den originale iPhone Scale er tilbake og bedre enn noensinne. Dette programmet var den første og fortsatt eneste generelle formål iPhone skala. Doesnand # 039; t ...