Last ned

LiveGate - Links Made Easy Om

LiveGate - Links Made Easy Spesifikasjoner
Versjon:
1.6.2
Dato lagt:
4. juli 2019
Dato løslatt:
4. juli 2019
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Nedlastinger forrige uke:
203
Tilleggskrav
Krever iOS 11.0 eller nyere. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch

LiveGate - Links Made Easy v1.6.2

Link Management

LiveGate - Links Made Easy Skjerm


LiveGate - Links Made Easy Editors 'rating

Instagram Link Sharing gjøres enkelt!

Hvis du gjør sosiale medier, er du definitivt kjent med Instagram-koblings delingspolitikk. De eneste klikkbare koblingene som er tillatt, kan bli lagt ut i BIO og Direkte Meldinger. Du kan dele koblinger i innleggene dine, men disse koblingene vil ikke være nyttige, siden kunden din ikke kan klikke eller kopiere. På dette punktet vil du mest sannsynlig miste 99,9% av dine potensielle besøkende. Det er et mareritt for SMM, butikker, tilknyttede selskaper og mange andre som driver forretninger i Instagram.

LiveGate har en løsning for deg.

En måneders abonnement

Opprett ubegrensede koblinger, angi egendefinert domenenavn for porten din og få premium-støtte. Abonnementet er automatisk fornybart, noe som betyr at det en gang er kjøpt vil det bli fornyet automatisk hver måned til du avbryter det 24 timer før slutten av den nåværende perioden. Varigheten av abonnementet er 1 måned med en kostnad på $ 9,99 (eller lokal valuta tilsvarende) hver måned. iTunes-kontoen belastes for fornyelse innen 24 timer før slutten av den nåværende perioden med kostnaden for $ 9,99. Administrer abonnementet og automatisk fornyelse ved å gå til kontoinnstillingene dine.


Last ned






Similar Suggested Software

Gutter, kom igjen. Letand # 039; s skinner i virkeligheten med Cool Fonts. Livet er så kjedelig, vi trenger litt krydder. Si nei til de tettede skrifter i våre telefoner. Vi trenger..

Den prisbelønte magicplan-appen lar deg lage profesjonelle plantegninger ganske enkelt ved å ta bilder