Last ned (6.57MB)

Go away! - Mosquitoes and Flies Om

Go away! - Mosquitoes and Flies Spesifikasjoner
Versjon:
1.0
Filstørrelse:
6.57MB
Dato lagt:
9. september 2020
Dato løslatt:
14. august 2012
Pris:
Purchase
Operativsystem:
iOS,
Nedlastinger forrige uke:
203
Tilleggskrav
Kompatibel med iPhone, iPod Touch og iPad. Krever iOS 3.1 eller nyere. iTunes-konto kreve

Go away! - Mosquitoes and Flies v1.0

Gå vekk! er den definitive appen for å holde fluer og mygg unna deg og dine slektninger! Hvis mygg holder deg våken med biter i varmt ..

Go away! - Mosquitoes and Flies Editors 'rating

Gå vekk! er den definitive appen for å holde fluer og mygg unna deg og dine slektninger! Hvis mygg holder deg våken med bittene sine i varme sommernetter eller fluer hviler overalt som forurenser maten din, er dette appen for deg! Slutt å pusse huset og miljøet ditt med kjemiske insektmidler, og tving deg til å "ventilere rommet"! Beskytt deg selv og foreldrene dine (spesielt barn) mot insektbitt! Gå vekk! holder mygg unna fordi den avgir en høydefinisjonsfrekvens, i likhet med lyden fra mannlige mygg, så den befruktede hunnen (de eneste som biter!) holder seg borte. Gå vekk! holder fluer borte fordi det avgir en ekstremt irriterende lyd for disse insektene, slik at de vil forbli i trygg avstand fra deg og fra din iPhone! Frekvenser som brukes for de to lydene, begge er spilt inn i høydefinisjon mellom 7 og 9 kHz, kan velges direkte av brukeren; men vi anbefaler deg å ikke lytte på hodetelefoner og justere volumet på riktig nivå: 40% er perfekt for hjemmebruk, 60% er riktig nivå hvis du er på et sted som er ganske bråkete (trafikkgater osv.) . Gå vekk! beskytter deg også når iPhone er i standby-modus, og sparer batteriet!


Last ned (6.57MB)






Similar Suggested Software

Appen for støynivåstyring. NY iOS9-OPPDATERING! STOR oppgradering: helt nye funksjoner og flott nytt design! Hold støyen nede! Dette støynivået ..