Last ned

NQ Contacts Sync Om

NQ Contacts Sync Spesifikasjoner
Versjon:
2.0.22.06
Dato lagt:
16. desember 2021
Dato løslatt:
14. november 2013
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Nedlastinger forrige uke:
29
Tilleggskrav
Kompatibel med iPod Touch (3. generasjon eller nyere, iPhone 3Gs, iPhone 4, iPad. iTunes-konto kreves

NQ Contacts Sync v2.0.22.06

NQ Contacts Sync gir en løsning for sikkerhetskopiering og gjenoppretting av kontakter til brukere som har flere mobile enheter. Den lar deg enkelt sikkerhetskopiere og..

NQ Contacts Sync Skjerm


NQ Contacts Sync Editors 'rating

NQ Contacts Sync gir en løsning for sikkerhetskopiering og gjenoppretting av kontakter til brukere som har flere mobile enheter. Den lar deg enkelt sikkerhetskopiere og hente kontakter og meldinger på mobiltelefoner som kjører på forskjellige operativsystemer, inkludert iOS, Android, BlackBerry eller Nokia-telefoner og administrerer din telefon sikkerhetskopiere data fra nettet med en gratis konto hos NQ. Det har aldri vært så enkelt å bytte telefon! Brukere kan også administrere kontaktlisten sin over nettet på http://i.nq.com


Last ned






Similar Suggested Software

De fleste iPhone- og iPad-brukere foretrukket vårt app for å sikkerhetskopiere sine kontakter .

PleexBackup kan sikkerhetskopiere mobil- og SIM -kortkontakter samt filer, det hjelper også med å administrere kontakter og finne duplikater ... En synkronisering ..

DataSafe er en applikasjon som hjelper til med å beskytte (sikkerhetskopiere og gjenopprette) dine mobilkontakter og SMS samt dataene dine: bilder, videoer DataSafe..