EV2 Terminal 1.0.1 > Links

En fuldt integreret loyalitetsmarkedsføring, kommunikations- og fastholdelsessystem for restauranter serverer velsmagende afkast. Appen fungerer som punkter og ...

FromProco Print Limited: En fuldt integreret loyalitetsmarkedsføring, kommunikations- og opbevaringssystem for restauranter serverer velsmagende afkast. Appen fungerer som point og belønninger terminal for Ev2 og ProCo tjenester. Funktionen i appen gør det muligt for brugerne at oprette forbindelse til Ev2 platformen og udføre en række funktioner, herunder tilføjelse af point via en stregkode scanning til en loyalitetsbalance og indløsning af ...

Omdirigering til et sikkert websted. Vi tjekker Hvis linket virker. Vent venligst ...

#Link 1:

Hent : cnet.com

You can report broken links into broken@dailydownloaded.com. Our editors will review them shortly.




EV2 Terminal 1.0.1 > Se lignende programmer

...

Javra

Javra-appen er specielt designet til at informere dig om vores tjenester og løsninger. Også under begivenheder som Progress Exchange og EMEA PUG..


...

GetGenuine AU

Alle dine GetGenuine-medlemskabsdetaljer i din hule hånd. Administrer din GetGenuine-pointsaldo og -konto, opret forbindelse til nye forhandlere, få..


...

Club Premiere by Corteva

Club Premiere, en loyalitet andamp; Belønningsprogram af Corteva..


...

Acrengo

Slut med at hamstre tonsvis af loyalitetskort i din pung. Acrengo er din loyalitetsapplikation til at samle point i partnerbutikker, blive belønnet..


...

LEE GARDENS

The Heartbeat of Hong KongLee Gardens Heartbeat of Hong Kong Et møde med Shopping Heaven


...

Smartr Marketing

Download den nye Smartr Marketing App og TJEN endnu nemmere end nogensinde før