Hent

PT365 Om

PT365 Specifikationer
Version:
1.0.025
Dato tilføjet:
8. maj 2020
Dato frigivet:
7. maj 2020
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Downloads sidste uge:
203
Yderligere krav
Kræver iOS 10.2 eller nyere. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch

PT365 v1.0.025

Dit daglige PT-vitamin

PT365 Editors 'rating

Fysioterapeuter og fysioterapistudenter har en unik daglig mulighed for at vurdere deres mestring af essentielt fysisk terapiindhold ved at besvare et enkelt multiple-choice-spørgsmål. Tænk på appen som dit daglige PT-vitamin! En komplet forklaring af både korrekte og forkerte muligheder tilbydes til alle spørgsmål. Appen giver brugerne en metode til at spore deres præstationer over tid med at besvare spørgsmål af varierende kompleksitet og for at sammenligne deres resultater med den relative ydelse for andre brugere.


Hent






Similar Suggested Software

En ledsager til den meget populære Lippincott Williams og Wilkins lærebog, Lippincott s QandA; Gennemgå for NCLEX-RN, tiende udgave, af Diane M ...

PASS DIN EKSAMEN I FØRSTE PRØV MED DE FØLGENDE BEGRUNDELSER :) BREK hundreder af øvelsesspørgsmål og flashcards i små sæt ..

Beskrivelse RN-studerende kan nu forberede sig til NCLEX under farten, hvor som helst og når som helst med ATI RN Mentor. Baseret på testplanen NCLEX-RN 2013, ..

PASS DIN EKSAMEN I FØRSTE PRØV MED DE FØLGENDE BEGRUNDELSER :) BREEK hundreder af praksisspørgsmål og flashcards i små sæt ..

Flashcards til eksamen

Multistate Bar Examination (MBE) er en seks timers, 200 spørgsmåls multiple choice-eksamen, der dækker en række emner, herunder kontrakter