Nepali Dictionary 5.7 > Links

Nepalesisk til engelsk og engelsk til nepalesisk ordbog Nepalesisk dagbog med 2 nepalesiske tastaturer, 1. Online fonetisk (skriv på engelsk for at komme til nepalesisk) ..

Nepalesisk til engelsk og engelsk til nepalesisk ordbog Nepalesisk dagbog med 2 nepalesiske tastaturer, 1. Online fonetisk (skriv på engelsk for at komme til nepalesisk) tastatur med maksimalt 5 nepalesiske forslag.2. Nepalesisk tastaturlayout med lokale forslag. Du kan gemme noter på nepalesisk og dele til alle populære sociale netværk. Du kan søge i både engelske og nepalesiske ord! Tekst til ...

Omdirigering til et sikkert websted. Vi tjekker Hvis linket virker. Vent venligst ...

#Link 1:

Hent : cnet.com

You can report broken links into broken@dailydownloaded.com. Our editors will review them shortly.




Nepali Dictionary 5.7 > Se lignende programmer

...

Lao Dictionary

Lao til engelsk og engelsk til Lao Dictionary.Tekst til tale-funktion. Autofuldfør forslag til begge sprog.Laodagbog med lao-tastaturer Lao ..


...

Telugu Dictionary +

Telugu til engelsk og engelsk til telugu ordbog. Tekst til tale-funktion og automatisk komplet forslag til begge sprog. Telugu dagbog med 2 telugu ..


...

Punjabi Dictionary +

Punjabi til engelsk og engelsk til Punjabi ordbog. Punjabi dagbog med 2 Punjabi tastaturer, 1. Online fonetisk (skriv på engelsk for at komme ind ..


...

Cebuano Dictionary

Cebuano til engelsk og engelsk til Cebuano ordbog Du kan søge i både engelske og Cebuano ord med automatisk udfyldte forslag.Tekst til tale ..


...

Khmer Dictionary +

Khmer til engelsk og engelsk til Khmer ordbog. Khmer dagbog med Khmer tastatur med khmer forslag. Du kan gemme noter på khmer og dele til ..


...

Armenian Dictionary

Armensk til engelsk og engelsk til armensk ordbog. Tekst til tale-funktion og automatisk komplet forslag til begge sprog. Armensk dagbog har ..