Telugu Dictionary + 6 > Links

Telugu til engelsk og engelsk til telugu ordbog. Tekst til tale-funktion og automatisk komplet forslag til begge sprog. Telugu dagbog med 2 telugu ..

Telugu til engelsk og engelsk til telugu ordbog. Tekst til tale-funktion og automatisk komplet forslag til begge sprog. Telugu dagbog med 2 telugu tastaturer 1. Forslag fra engelsk til telugu (kræver internet) 2. Telugu-tastaturlayout med lokale forslag Du kan gemme noter på telugu og dele til alle populære sociale netværk.Dens gratis og offline applikation. Du kan søge på både engelske ...

Omdirigering til et sikkert websted. Vi tjekker Hvis linket virker. Vent venligst ...

#Link 1:

Hent : cnet.com

You can report broken links into broken@dailydownloaded.com. Our editors will review them shortly.




Telugu Dictionary + 6 > Se lignende programmer

...

Lao Dictionary

Lao til engelsk og engelsk til Lao Dictionary.Tekst til tale-funktion. Autofuldfør forslag til begge sprog.Laodagbog med lao-tastaturer Lao ..


...

Punjabi Dictionary +

Punjabi til engelsk og engelsk til Punjabi ordbog. Punjabi dagbog med 2 Punjabi tastaturer, 1. Online fonetisk (skriv på engelsk for at komme ind ..


...

Khmer Dictionary +

Khmer til engelsk og engelsk til Khmer ordbog. Khmer dagbog med Khmer tastatur med khmer forslag. Du kan gemme noter på khmer og dele til ..


...

Armenian Dictionary

Armensk til engelsk og engelsk til armensk ordbog. Tekst til tale-funktion og automatisk komplet forslag til begge sprog. Armensk dagbog har ..


...

Slovenian Dictionary

Slovensk til engelsk og engelsk til slovensk ordbog. Tekst til tale-funktion og autofuldførelsesforslag til begge dele. Det er gratis og offline..


...

Macedonian Dictionary

Makedonsk til engelsk og engelsk til makedonsk ordbog. Tekst til tale-funktion og autofuldførelsesforslag til begge dele. Det er gratis og offline..