Last ned

Compfie Om

Compfie Spesifikasjoner
Versjon:
1.2.1
Dato lagt:
23. mars 2021
Dato løslatt:
26. mars 2020
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Nedlastinger forrige uke:
203
Tilleggskrav
Krever iOS 8.0 eller nyere. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch

Compfie v1.2.1

Compfie-Your Compliance Selfie

Compfie Skjerm


Compfie Editors 'rating

Aparajitha presenterer Compfie, et skybasert overholdelsessporingssystem som muliggjør kontinuerlig overvåking av overholdelsesstatus med funksjoner for dynamisk oppdatering og gjennomgang av overholdelsesstatus for siste mil.

Compfie kategoriserer overholdelse i tre domener; Sysselsettingslovgivning, industriell lovgivning og finansiell lovgivning for ulike og globale forretningsorganisasjoner i alle størrelser.

Compfie gir full kunnskap for alle domenene og sørger for at lovendringene kontinuerlig fanges opp og oppdateres. Kartleggingen av gjeldende samsvar for din organisasjon, juridiske enhet, filialer / enheter etc. støttes av det kompetente Compfie-teamet.

I et nøtteskall styrker Compfie prosesser for eierstyring og selskapsledelse, og det er en fryd for styret, selskapssekretærene, juridiske rådgivere og compliance-ledere å redusere eventuelle risikoer. Compfie er ditt lager for alle samsvarsdokumentene dine; logge på for å gjennomgå eller revidere samsvar med organisasjonen din.


Last ned






Similar Suggested Software

Utvid standard dokumentadministrasjonsfunksjoner i MS Sharepoint .

Koble til og samarbeide med andre virksomheter .

Programvare for aktivasporing

Markedsfør Intel for Business

PeoplesHR er et omfattende skybasert HR-informasjonssystem som ivaretar den vitale personalkapitalforvaltningen til din bedrift

Få dokumenter og skjemaer signert