Last ned

Ozone India For a Safer World Om

Ozone India For a Safer World Spesifikasjoner
Versjon:
4.7.4
Dato lagt:
1. juni 2022
Dato løslatt:
31. august 2020
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Nedlastinger forrige uke:
29
Tilleggskrav
Krever iOS 13.0 eller nyere. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch

Ozone India For a Safer World v4.7.4

Ozone har gledet kundene sine med sin Ozone-app som vil endre måten å velge og handle på for kjøpere av maskinvareprodukter..

Ozone India For a Safer World Skjerm


Ozone India For a Safer World Editors 'rating

Ozone har gledet kundene sine med sin Ozone-app som vil endre måten å velge og handle på for kjøpere av maskinvareprodukter, enten det er forhandler eller sluttforbruker.

Ozone-appen er for å få førstehåndsinformasjon om maskinvare, husholdningsprodukter, digitale safer og mange flere tilbud av ozon med ett trykk. Denne appen er først og fremst et verktøy for å kommunisere med ulike interessenter i virksomheten - våre interne folk, spesifikasjoner, produsenter, kanalpartnere som inkluderer forhandlere og distributører, og sluttforbrukerne av produktene våre. Dette er enkelt å laste ned på iOS-enheter og man kan se Ozone-produkter, installasjonsvideoer, tekniske detaljer, priser og kodenumre. De kan til og med generere handlekurver, kan foreta en forespørsel og legge inn bestillinger.


Last ned






Similar Suggested Software

Din kilde til Intel produktinformasjon. Bla, søke og sammenligne produktspesifikasjoner; selv mens du er offline. Sjekk Intel-produkt ...

ShopClues, Indias første store markedsplassgigant har markert sin tilstedeværelse på IOS

Almanea Company er et av de største selskapene i Saudi-Arabia, som spesialiserer seg på hvitevarer og klimaanlegg

SeneBeauty Samples: Evne til å tilby prøver av SeneGences utvalg av langvarige anti-aldrings hudpleieprodukter og HairCovery HairCare system

Handle Amazon.coms komplette dagligvarebutikk

Hold deg oppdatert med Sonashi