Last ned

Endeavor - ADHD Om

Endeavor - ADHD Spesifikasjoner
Versjon:
1.3.1
Dato lagt:
24. mars 2022
Dato løslatt:
26. mai 2020
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Nedlastinger forrige uke:
29
Tilleggskrav
Krever iOS 12.0 eller nyere. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch

Endeavor - ADHD v1.3.1

Spill medisinen din

Endeavor - ADHD Skjerm


Endeavor - ADHD Editors 'rating

Introduserer fremtiden for medisin, i dag. Endeavour er en første i sitt slag oppmerksomhetsbehandling for barn med ADHD, levert gjennom en fengslende videospillopplevelse. Endeavour-behandlingen har ikke blitt godkjent av U.S. Food and Drug Administration (FDA). Under COVID-19 folkehelsekrisen er Endeavour-behandlingen tilgjengelig uten resept. Et team i verdensklasse av nevrovitenskapsmenn og prisbelønte spilldesignere skapte Endeavour for å direkte målrette og forbedre oppmerksomhet og fokus.

Endeavour er indisert for å forbedre oppmerksomhetsfunksjonen målt ved datamaskinbasert testing hos barn i alderen 8-12 år med primært uoppmerksom eller kombinert ADHD som har et påvist oppmerksomhetsproblem. Pasienter som engasjerer seg i Endeavour viser forbedringer i et digitalt vurdert mål (T.O.V.A.) for vedvarende og selektiv oppmerksomhet og viser kanskje ikke fordeler ved typiske atferdssymptomer, som hyperaktivitet. Endeavour bør vurderes for bruk som en del av et terapeutisk program som kan inkludere klinikerstyrt terapi, medisinering og/eller utdanningsprogrammer, som ytterligere adresserer symptomer på lidelsen.


Last ned






Similar Suggested Software

Opplæringsverktøy for iPadReceive fordelene med Montessori matematikk materialer på en iPad. Lærer flersifret tillegg og subtraksjon i en visuell ..

Body Interact er en avansert digital medisinsk simulator som kombinerer dynamisk interaksjon med problembasert læring for å akselerere kritisk ..

Last ned SpineScreen og sjekk barnets ryggrad for mulige tegn på skoliose

VerbalCare jobber kontinuerlig med å forbedre opplevelsen din

Maryland WIC for deltakere

South Dakota WIC