Biopure 2.1.0 > Lenker

En omfattende mobil- og nettbasert skynettverksserver for pasienter og helsepersonell (apotek, sykehus, klinikker, leger, blod..

En omfattende mobil- og nettbasert skynettverksserver for pasienter og helsepersonell (apotek, sykehus, klinikker, leger, blodbanker og givere). Biopure bistår helseprogrammer med å forbedre kommunikasjonen ved å integrere både mobil- og nettnettverksplattformer. Biopure tillater et lagringssted for skydatasenter for CRM, EPJ, DR eller spesifikke data som medlemmene trenger for å dele, dokumentere eller videresende til mobile brukere, leger eller pasienter. En ...

Omdirigere til et sikkert område. Vi sjekker Hvis koblingen fungerer. Vennligst vent ...

#Link 1:

Last ned : cnet.com

You can report broken links into broken@dailydownloaded.com. Our editors will review them shortly.




Biopure 2.1.0 > Se lignende programmer

...

CHN

Colorado Helse nabolag (CHN) er en lege-ledede nettverk av uavhengige tilknyttede og ansatt tilbydere partnerskap med Centura helse til ...


...

Andaman7 - Synchronised Health Records

Andaman7 er en gratis og samarbeidende helse -app som gir synkroniserte helseoppføringer. Omfattende poster kan bygges i en sikker krets av ..


...

CAREMINDr

CAREMINDr er for bruk av helseprogrammer eller leverandørorganisasjoner som en informasjonskanal til sine medlemmer/pasienter, og som et middel for rask..


...

Aerial InCircle

Aerial InCircle Koble dine pålitelige helserelasjoner med sikker meldingsutveksling



...

Playback Health

Playback Health hjelper organisasjoner med å forbedre omsorgsresultatene ved å forenkle kommunikasjonen mellom leverandører og pasienter, og sikre at alle parter har..