Last ned

Tales of Aarchie Om

Tales of Aarchie Spesifikasjoner
Versjon:
2.1
Dato lagt:
12. april 2022
Dato løslatt:
11. juni 2020
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Nedlastinger forrige uke:
29
Tilleggskrav
Krever iOS 8.0 eller nyere. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch

Tales of Aarchie v2.1

The Tales of Aarchie følger eventyrene til en beltedyr som tar oss med på en interaktiv reise hvor vi lærer om engelskmennenes særheter..

Tales of Aarchie Skjerm


Tales of Aarchie Editors 'rating

The Tales of Aarchie følger eventyrene til en beltedyr som tar oss med på en interaktiv reise der vi lærer om det engelske språkets særheter.

Vi starter med homofoner som er ord som høres likt ut, men som er stavet forskjellig og beskriver forskjellige ting.

Sår og så, hest og hes og trapper og stirrer for eksempel. Fantastisk fantasifull, historien endres fra scene til scene gjennom å trykke på det glødende ordet det gjelder. Dette tar oss videre til en annen scene som involverer dens glødende motstykke og neste steg på reisen.


Last ned






Similar Suggested Software

100% gratis ordbok med lyd fra engelsk til fransk og fransk til English.Dictionnaire Franais Gratuit - Land # 039; anglais au franais et du franais ...

Ha det gøy og lær med den ultimate setningsbyggingsappen for å hjelpe elevene å knytte skrevne ord til talte ord

Den beste GRE Flash Cards -appen i App Store! Kommer nå med påminnelser og en læringsplanlegger! Gratis nå i en begrenset periode! GRE ..

Bygg raskt opp det italienske ordforrådet ditt med et minimum av innsats. Ved å optimalisere når du trenger å gå gjennom ord, sløser du mindre tid med ord du ..

Den beste GRE Flash Cards-appen på App Store! Kommer nå med påminnelser og en læringsplanlegger! Gratis nå i en begrenset periode! GRE..

ONE-appen for alle Spelling Bee-konkurranseforberedelser! Spell + Friends gir deg hele Consolidated Word List (CWL) for hånden! Trylleformel..