Last ned

NUADU for Students Om

NUADU for Students Spesifikasjoner
Versjon:
1.3.2
Dato lagt:
28. oktober 2022
Dato løslatt:
23. juli 2020
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Nedlastinger forrige uke:
29
Tilleggskrav
Krever iOS 10.0 eller nyere. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch

NUADU for Students v1.3.2

bruker NUADU-plattformen på skolen

NUADU for Students Skjerm


NUADU for Students Editors 'rating

Elever som bruker NUADU-plattformen på skolen kan nå lære utenfor klasserommet med NUADU-mobilappen. Denne appen komplementerer NUADU-nettplattformen som brukes på skolen eller læringssenteret, og lar deg se og fullføre tildelte oppgaver ved hjelp av smarttelefonen.

Lyst på å forbedre karakterene dine? NUADU gir umiddelbar tilbakemelding og interaktive ressurser som forbedrer akademisk ytelse.

62 % av elevene hadde bedre karakterer mens de brukte NUADU! Fjernundervisning ble akkurat bedre med vårt personlige og vurderingsfokuserte læringsmiljø.

Nøkkelfunksjoner og fordeler

NUADU-mobilappen lar deg få tilgang til leksjoner og oppgaver når som helst og hvor som helst.


Last ned






Similar Suggested Software

Tata ClassEdge-partner med skolene for å skape tilbud som kan tilbys for foreldre på en vinn-vinn-måte. Vårt mobilprogram for foreldre -...

Hello Parent-appen er for foreldrene å få kontakt med lærerne og skolemyndighetene til barnet deres. Den fungerer som digital dagbok, med rik ..

UFT Charter School Student gir hver elev sikker, mobil tilgang til karakterene, poengene, oppmøtet, timeplanen og leksene

EduPage - applikasjon for lærere, studenter og foreldrePremium interaktive tester for alle! Selv om skolen din ikke bruker noen av de neste ..

Lær spansk med den mest unike språkopplæringsappen i Apple App Store

Har du ringvirkninger for ansatte på skolen din. Denne iPad-versjonen er en utvidelse av det prisvinnende programmet som skolen din har lisensiert