Last ned

ShipShape SCM Om

ShipShape SCM Spesifikasjoner
Versjon:
1.1.0
Dato lagt:
29. juli 2024
Dato løslatt:
24. juli 2020
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Nedlastinger forrige uke:
29
Tilleggskrav
Krever iOS 9.0 eller nyere. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch

ShipShape SCM v1.1.0

Shipshape er en gratis mobilapplikasjon bygget for iOS-telefoner, noe som gjør den tilgjengelig for de i utviklingsland

ShipShape SCM Editors 'rating

Shipshape er en gratis mobilapplikasjon bygget for iOS-telefoner, noe som gjør den tilgjengelig for de i utviklingsland. Den bruker en gamifisert tilnærming for å utdanne ferdigheter i forsyningskjeden på en engasjerende måte. Dette er et alternativ/supplement til mer formell pedagogisk praksis som klasser, workshops, webinarer og opplæring.

Ingen forutgående opplæring i forsyningskjeden er nødvendig! Bare last ned og begynn å spille. Så snart den er lastet ned, kan den spilles av kontinuerlig uten internettforbindelse. Start og stopp når som helst. Å spille rett gjennom bør ta omtrent 2 timer.

Shipshape er en mobilapplikasjon fra USAID, utarbeidet av Arizona State University, og ble produsert med støtte fra det amerikanske folket. Shipshape har som mål å styrke helsepersonell i utviklingsland ved å lære de grunnleggende ferdighetene til forsyningskjeden gjennom en engasjerende og lærerik simulering. For de som tar beslutninger relatert til helseforsyningskjeden, men ikke har formell opplæring i emnet, vil Shipshape gi ferdigheter som prognoser, lagerføring og bestilling. Shipshape vil utstyre spillere med verktøy og kunnskap for bedre beslutningstaking i deres daglige aktiviteter.


Last ned






Similar Suggested Software

Velkommen til det nye Herbalife-læringsprogrammet! Denne appen er utelukkende for uavhengige medlemmer som ønsker å få tilgang til opplæringsinformasjon på deres ...

Lær på farten med Learning Studio mobil læringsapp

LMS365-mobilappen gir enkel tilgang til alle kurs en elev er påmeldt

Lær språk andamp; Ferdigheter

Velkommen til mobilappen til Pearblossom Elementary School..

Virti er en prisvinnende oppslukende utdanningsplattform for studenter og profesjonelle