Hent (5.82MB)

SWEAT by Dr. FiT Om

SWEAT by Dr. FiT Specifikationer
Version:
1.1
Filstørrelse:
5.82MB
Dato tilføjet:
26. december 2014
Dato frigivet:
7. december 2014
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Downloads sidste uge:
203
Yderligere krav
Kompatibel med iPhone 3GS, iPhone 4. iTunes-konto kræves .

SWEAT by Dr. FiT v1.1

SWEAT er den 1. Hybrid Multifunktionel Training Facility i staten. Det er også den første TRX Host Facility i Arkansas. Vores primære uddannelse ...

SWEAT by Dr. FiT Screenshots


SWEAT by Dr. FiT Editors 'rating

SWEAT er den 1. Hybrid Multifunktionel Training Facility i staten. Det er også den første TRX Host Facility i Arkansas. Vores primære uddannelse filosofi er en ny og forbedret tilgang til HIIT (High Intensity Interval Training), som gennemsyrer hele kroppen condition, funktionel styrketræning og flere gennemprøvede motion begreber. Fordi dens multi-funktionelle, det leverer de mest effektive, effektiv træning og giver de største resultater på kortest tid. Vores stil af uddannelse er centreret om intervaltræning, som daterer sig tilbage til slutningen af ​​1930'erne tyske træner, Waldemar Gerschler. Men vi indgyde det med Total BodyConditioning og Functional styrketræning. Når det kombineres sammen med vores evne til at udnytte forskellige gennemprøvede øvelse begreber i vores træning, vores atleter blive mere eksplosiv, mere kraftfulde og stærkere. De oplever væsentlige reduktioner i fedtmasse forhold til muskelmassen, hurtigere første skridt og hurtigere øverste ende hastigheder, og betydelige forbedringer i muskuløs og styrke udholdenhed .
Hent (5.82MB)






Similar Suggested Software

Uanset om rygsmerter eller vægtproblemer, uanset om det er nybegynder eller professionel, den nye app fra FLEXI-SPORTS gør træning mulig overalt. Du vil..

Ønsker du at begynde at slå de fitnessmål fra din liste? Så er Jordan Yeoh Fitness Timer for dig, en simpel intervalltræningsapp af ..

Træningen er udviklet af The Human Performance Institute og kræver kun modstand fra kropsvægt, så du behøver ikke købe nogen ..

Denne app giver brugerne mulighed for at engagere sig i Massif Athletics ved hjælp af spændende funktioner

Boksning, kickboxing træning

Fitness Beyond Size