Hent

Rebin Dictionary (English-Kurdish-Arabic-Persian-Turkish) Om

Rebin Dictionary (English-Kurdish-Arabic-Persian-Turkish) Specifikationer
Version:
1.0
Dato tilføjet:
25. november 2019
Dato frigivet:
13. maj 2014
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Downloads sidste uge:
203
Yderligere krav
Inge

Rebin Dictionary (English-Kurdish-Arabic-Persian-Turkish) v1.0

Slå op ord og se betydningerne

Rebin Dictionary (English-Kurdish-Arabic-Persian-Turkish) Screenshots


Rebin Dictionary (English-Kurdish-Arabic-Persian-Turkish) Editors 'rating

Rebin Dictionary (engelsk-kurdisk-arabisk-persisk-tyrkisk) indeholder mere end 40.000 ord med betydning. Det fungerer offline - der kræves ingen internetforbindelse, når du søger efter ord. Offline lydudtaler. Søg, mens du skriver - ikke venter på resultater. Tilpasbare skrifttypestørrelser for bedre læsbarhed.


Hent






Similar Suggested Software

Bangla til engelsk og engelsk til Bangla Dictionary.Its frie og offline applikationer. Præcis 1,01,942 Bangla ord og 89.009 engelske ord er der ...

Engelsk til Igbo og Igbo til engelsk offline ordbog. Tekst til tale-funktion og automatisk komplet forslag til begge. Dens gratis og offline ..

Engelsk til græsk og græsk til engelsk offline ordbog. Tekst til tale-funktion og automatisk komplet forslag til begge. Det er gratis og offline ..

Maori til engelsk og engelsk til Maori Dictionary.Tekst til tale-funktion og autofuldførelsesforslag til begge. Dens gratis og offline applikation. Du..

Esperanto til engelsk og engelsk til Esperanto Dictionary.Tekst til tale-funktion og autofuldførelsesforslag til begge dele.Det er gratis og offline..