Rebin Dictionary (English-Kurdish-Arabic-Persian-Turkish) 1.0 > Links

Slå op ord og se betydningerne

Rebin Dictionary (engelsk-kurdisk-arabisk-persisk-tyrkisk) indeholder mere end 40.000 ord med betydning. Det fungerer offline - der kræves ingen internetforbindelse, når du søger efter ord. Offline lydudtaler. Søg, mens du skriver - ikke venter på resultater. Tilpasbare skrifttypestørrelser for bedre læsbarhed.

Omdirigering til et sikkert websted. Vi tjekker Hvis linket virker. Vent venligst ...

#Link 1:

Hent : cnet.com

You can report broken links into broken@dailydownloaded.com. Our editors will review them shortly.




Rebin Dictionary (English-Kurdish-Arabic-Persian-Turkish) 1.0 > Se lignende programmer

...

Bangla Dictionary Offline

Bangla til engelsk og engelsk til Bangla Dictionary.Its frie og offline applikationer. Præcis 1,01,942 Bangla ord og 89.009 engelske ord er der ...

Bruger bedømmelse
      Hent


...

Igbo Dictionary

Engelsk til Igbo og Igbo til engelsk offline ordbog. Tekst til tale-funktion og automatisk komplet forslag til begge. Dens gratis og offline ..


...

Greek Dictionary

Engelsk til græsk og græsk til engelsk offline ordbog. Tekst til tale-funktion og automatisk komplet forslag til begge. Det er gratis og offline ..


...

Bosnian Dictionary

Bosnisk til engelsk og engelsk til bosnisk ordbog. Tekst til tale-funktion og automatisk udfyldelse af forslag til begge. Det er gratis og offline applikation ...


...

Esperanto Dictionary

Esperanto til engelsk og engelsk til Esperanto Dictionary.Tekst til tale-funktion og autofuldførelsesforslag til begge dele.Det er gratis og offline..