Hent

Fleksy Keyboard - Happy Typing Om

Fleksy Keyboard - Happy Typing Specifikationer
Version:
4.0
Dato tilføjet:
18. september 2014
Dato frigivet:
17. september 2014
Pris:
Purchase
Operativsystem:
iOS,
Downloads sidste uge:
203
Yderligere krav
iOS 8.0

Fleksy Keyboard - Happy Typing v4.0

Oplev hurtig og øjne fri maskinskrivning .

Fleksy Keyboard - Happy Typing Screenshots


Fleksy Keyboard - Happy Typing Editors 'rating

Fleksy er officielt den hurtigste tastatur i verden. En af de første tredjeparts tastaturer til iOS 8, Fleksy bringer forbløffende hastighed, tilpasning og smarte nye funktioner til iPhone og iPad skrive. Fleksy er tastaturet bruges til at sætte rekord for "hurtigste tid til at skrive en tekstbesked på en touchscreen telefon ', ifølge Guinness World Records organisation. Brug Fleksy næste generation af intelligent tastatur, kan du skrive uden selv ser. Oplev verdens hurtigste skrive på din iPhone og iPad i dag. Med blot en knalde af din finger, kan du nemt tilføje tegnsætning, rum, slette ord, og meget mere. Easy. Intuitiv. Hurtigt. Vil du have mere plads på skærmen? Vælg den lille størrelse for at få skærmplads uden at ofre nøjagtighed. Eller vælg den store størrelse for fede fingre .
Hent






Similar Suggested Software

One Handed Keyboard

     

Skriv en afleveret på selv de største iPhone .

Skriv i Tamil på iOS-enheden .

Skriv med et avanceret tastatur fra tredjepart

******************* ************************* - ***** ***. Sorani () kaldes også centralkurdisk og det er talt og skrevet af kurderne i Iran ..

Denne app tilbyder et akkorderet tastatur, hvor du kan indtaste tegn ved at trykke flere taster sammen, som at spille en akkord på et klaver. Det er baseret ..

SwiftKey Keyboard

     

smart tastatur, der lærer af dig og tilpasser sig den måde, du skriver på