ダウンロード

AFAS Pocket 2 について

AFAS Pocket 2 仕様
バージョン:
1.1.20
追加された日付:
2021年7月20日
日にリリース:
2016年6月18日
価格:
Free
オペレーティングシステム:
iOS,
ダウンロードは先週:
29
その他の要件
互換性:ipad2wifi、ipad2wifi、ipad23g、ipad23g、iphone4s、iphone4s、ipadthirdgen、ipadthirdgen、ipadthirdgen4g、ipadthirdgen4g、iphone5、iphone5、ipodtouchfifthgen、ipodtouchfifthgen、ipadfourthgen、ippa

AFAS Pocket 2 v1.1.20

De volledig nieuwe app voor je administratie met AFAS Software!Je administratie doen met AFAS was nog nooit zomakkelijk。 Regel HR zaken makkelijk .. .

AFAS Pocket 2 スクリーンショット


AFAS Pocket 2 編集者のレビュー

De volledig nieuwe app voor je administratie met AFAS Software!Je administratie doen met AFAS was nog nooit zomakkelijk。 Regel HR zaken makkelijk op je mobiel:vraag verlof aan、meld je ziek of juist weer beter! Ook registreer je gewerkte uren waar en wanneer het jouuitkomt。 Ook kun je je Taken uitvoeren door Workflows te behandelen en zie je jouwsignalen。 Natuurlijk heb je ook inzicht in alle contacten uit CRM en kun je het dossierbekijken。 Alle acties zijn volledig gesynchroniseerd met de software vanAFAS。 Voor beheerdersは、uit tezettenのbevendienmogelijk om Functionaliteiten voor gebruikersaan-です。 AFAS Pocket vooriOSはnubeschikbaar voor alle gebruikers van AFAS Software(Profit)です。 dossier bekijken-ワークフローを介して作成された宣言、reaskosten en foto inschieten van een bon- Uren boeken、inclusief dagstaat、weekstaat、accorderen van uren en zoeken naar project op omschrijving、code of kl --Loonstroken en jaaropgaves bekijken- Ziek- en beter melden Vereisten:-Lopende licentie AFAS Software(Profit)-Niet beschikbaar voor AFAS Personal、AFAS Small Business of AFAS Accountancy Lite.Hoe werkt het?1。 iTunes AppStore2でAFASPocketを無料でダウンロードしてください。 Vraag de omgevingssleutel op bij de AFAS applicatiebeheerder binnen jouworganisatie.3。 met je eigen gebruikersnaam(123456.XXX)en dezeomgevingssleutel.4にvervolgensを記録します。 Je ontvangt hierna eenmalig een activeringscode via jee-mailadres.5。 Vul de activeringscode in en stel een pincode om makkelijk in te kunnenloggen.6。 Je kunt aan de slag!Kijk voor meer informatie ophttps://www.afas.nl/pocket。


ダウンロード






Similar Suggested Software

Nu is er Protectools als officile app voorスマートフォン! Al het nieuws、foto's、gebeurtenissen en afspraken belanden zo direct in debroekzak。 Bij .. .

Nu is er Gotogrow als officile app voorスマートフォン! Al het nieuws、foto's、gebeurtenissen en afspraken belanden zo direct in debroekzak。 Bij elk .. .

De Groene Oeverは、四旬節のnieuwbouwprojectです。 Duurzaam wonen en leven staatcentraal。 De Groene Oeverは、de meest duurzame wijk vanNijmegenです

McMain werkbonnen app.Service monteurs werken nog regelmatig met een papieren werkbon die steeds opgehaald en ingeleverd dient te worden op .. .

Nu is er Coutinho als officile app voorスマートフォン! Al het nieuws、foto's、gebeurtenissen en afspraken belanden zo direct in debroekzak。 Bij elk .. .

DitはdeofficilePeddelsアプリです。 Met deze app blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste mode ontwikkelingen en aanbiedingen bijPeddels。ジェクント..


トップダウンロード
ビジネスアプリケーション