ダウンロード

McMain Werkbonnen について

McMain Werkbonnen 仕様
バージョン:
1.0
追加された日付:
2021年9月30日
日にリリース:
2016年6月17日
価格:
Free
オペレーティングシステム:
iOS,
ダウンロードは先週:
29
その他の要件
互換性:ipad2wifi、ipad2wifi、ipad23g、ipad23g、iphone4s、iphone4s、ipadthirdgen、ipadthirdgen、ipadthirdgen4g、ipadthirdgen4g、iphone5、iphone5、ipodtouchfifthgen、ipodtouchfifthgen、ipadfourthgen、ippa

McMain Werkbonnen v1.0

McMain werkbonnen app.Service monteurs werken nog regelmatig met een papieren werkbon die steeds opgehaald en ingeleverd dient te worden op .. .

McMain Werkbonnen スクリーンショット


McMain Werkbonnen 編集者のレビュー

McMain werkbonnen app.Service monteurs werken nog regelmatig met een papieren werkbon die steeds opgehaald en ingeleverd dient te worden opkantoor。 Deze werkwijze kan tegenwoordig gelukkig veel sneller enbeter。 McMain komt nu met de Ideale vervanger van de papierenwerkbon。 Een nieuwe manier van Digitaalwerken。 De in eigen beheer ontwikkelde App heeft een makkelijke bediening en wordt daardoor snel geaccepteerd door degebruiker。オフラインのkanwerkenにいるDoordatの男性は、en kan men eenvoudig de inspectieafrondenをめちゃくちゃにしています。非常に効率的です! deze gratis versie kunt u direct aan de slag met het maken van uw werkopdrachten、voor bijvoorbeeld、storeingen、correctief werkopdrachtenonderhoud。マールオック; Aanmaken van werkbonnenは、タイプwerkopdracht omschrijving、prioriteit en oorzaakcode Record wijzigingendoorvoerenに会いました。 werkopdrachtごとのUrenregistratieは、uursoort en datum Mogelijkheid om digitale handtekeningzettenに会いました。 de historie van reeds afgehandelde werkopdrachtenVoordelen McMainwerkbonnenアプリのTerugkijken:Eenvoudig werkopdrachten aanmaken、ontvangen、bewerken、gereed melden enterugsturen。無料でダウンロードしたHandigvoor werken in het veld of achter in defabriek。 Synchronisatie met de McMain backoffice mogelijk door middel van webservice Beschikbaar in het Engels en NederlandsSinds kort tijd is het ook mogelijk om inspectierondes te lopen met de nieuwe inspectiemodule! Uitbreiding van de digitale werkbon met inspectielijsten geeft onder meer de volgende Functionaliteiten Controlelijsten、voor visuele inspecties Digitale handtekening voor goedkeuring verplicht / niet verplicht Inspectielijst per PDF versturen naar een zelf te kiezen e-mailadres


ダウンロード






Similar Suggested Software

Nu is er Protectools als officile app voorスマートフォン! Al het nieuws、foto's、gebeurtenissen en afspraken belanden zo direct in debroekzak。 Bij .. .

De volledig nieuwe app voor je administratie met AFAS Software!Je administratie doen met AFAS was nog nooit zomakkelijk。 Regel HR zaken makkelijk .. .

Nu is er Gotogrow als officile app voorスマートフォン! Al het nieuws、foto's、gebeurtenissen en afspraken belanden zo direct in debroekzak。 Bij elk .. .

De Groene Oeverは、四旬節のnieuwbouwprojectです。 Duurzaam wonen en leven staatcentraal。 De Groene Oeverは、de meest duurzame wijk vanNijmegenです

Nu is er Coutinho als officile app voorスマートフォン! Al het nieuws、foto's、gebeurtenissen en afspraken belanden zo direct in debroekzak。 Bij elk .. .

DitはdeofficilePeddelsアプリです。 Met deze app blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste mode ontwikkelingen en aanbiedingen bijPeddels。ジェクント..


トップダウンロード
ビジネスアプリケーション