下载

McMain Werkbonnen 关于

McMain Werkbonnen 规格
版本:
1.0
添加日期:
九月 30, 2021
发布日期:
六月 17, 2016
价格:
Free
操作系统:
iOS,
上周下载:
29
附加要求
兼容: ipad2wifi, ipad2wifi, ipad23g, ipad23g, iphone4s, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, ipadthirdgen4g, iphone5, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen, ipadfourthig, ipadfourthgen, ipadfourthi4ip4 admin, ipadfourthi4ip4 admi

McMain Werkbonnen v1.0

McMain werkbonnen app.Service monteurs werken nog regelmatig meet een papieren werkbon die steeds opgehaald en ingeleverd dient te worden op..

McMain Werkbonnen 截图


McMain Werkbonnen 编辑评价

McMain werkbonnen app.Service monteurs werken nog regelmatig meet een papieren werkbon die steeds opgehaald en ingeleverd dient te worden op kantoor。 Deze werkwijze kan tegenwoordig gelukkig veel sneller en 更好。 McMain komt nu 遇到了 de Ideale vervanger van de papieren werkbon。 Een nieuwe manier van digitaal werken。 De in eigen beheer ontwikkelde App heeft een makkelijke bediening en wordt daardoor snel geaccepteerd door de gebruiker。 Doordat men on en offline kan werken is er geen vertrageing en kan men eenvoudig de inspectie afronden。效率最高!在 deze gratis versie kunt u direct aan de slag 遇到了 het maken van uw werkopdrachten, voor bijvoorbeeld, storageen, Correctief werkopdrachten onderhoud。 maar ok; Aanmaken van werkbonnen 遇到类型 werkopdracht omschrijving,prioriteit en oorzaakcode 记录 wijzigingen doorvoeren。 Urenregistratie per werkopdracht meet uursoort en datum Mogelijkheid om digitale handtekening zetten。 Terug kijken in de historie van reeds afgehandelde werkopdrachtenVoordelen McMain werkbonnen 应用程序:Eenvoudig werkopdrachten aanmaken, ontvangen, bewerken, gereed melden en terugsturen。免费下载 Handig voor werken in het veld of achter in de fabriek。 Synchronisatie 会见 de McMain backoffice mogelijk door middel van webservice Beschikbaar in het Engels en NederlandsSinds kort tijd is het ook mogelijk om inspectierondes te lopen meet de nieuwe inspectiemodule ! Uitbreiding van de digitale werkbon met inspectielijsten geeft onder meer de volgendefunctionaliteiten Controlelijsten, voor visuele inspecties Digitale handtekening voor goedkeuring verplicht / niet verplicht Inspectielijst per PDF


下载






Similar Suggested Software

Nu is er Protectools 还是智能手机的官方应用程序! Al het nieuws, foto's, gebeurtenissen en afspraken belanden zo direct in de broekzak。比..

De volledig nieuwe app voor je administratie meet AFAS Software!Je administratie doen 遇见AFAS是nog nooit zo makkelijk。 Regel HR zaken makkelijk..

Nu is er Gotogrow 还是智能手机的官方应用程序! Al het nieuws, foto's, gebeurtenissen en afspraken belanden zo direct in de broekzak。比杰麋鹿..

De Groene Oever 是 Lent 的 een nieuwbouwproject。 Duurzaam wonen en leven staat centraal。 De Groene Oever 是 de meest duurzame wijk van Nijmegen...

Nu is er Coutinho 还是智能手机的官方应用程序! Al het nieuws, foto's, gebeurtenissen en afspraken belanden zo direct in de broekzak。比杰麋鹿..

Dit 是官方 Peddels 应用程序。 Met deze app blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste mode ontwikkelingen en aanbiedingen bij Peddels。杰昆特..