Last ned

QuikHiring Job Search Video CV Om

QuikHiring Job Search Video CV Spesifikasjoner
Versjon:
1.10
Dato lagt:
22. desember 2019
Dato løslatt:
20. desember 2019
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Nedlastinger forrige uke:
203
Tilleggskrav
Krever iOS 10.0 eller nyere. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch

QuikHiring Job Search Video CV v1.10

QuikHiring Jobbsøk-appen er 5. generasjons jobbsøkings- og rekrutteringsapp som gir søk og andamp; legge ut jobber via mobil

QuikHiring Job Search Video CV Skjerm


QuikHiring Job Search Video CV Editors 'rating

QuikHiring Jobbsøk-appen er 5. generasjons jobbsøkings- og rekrutteringsapp som gir søk og andamp; legge ut jobber via mobil.

Som navnet antyder intervju eksternt, men uanstrengt, er det en unik plattform for å la deg møte kandidatene og bedømme deres kommunikasjon, selvtillit og evner til å svare før du faktisk kaller dem for ansikt til ansikt-intervju. Eksternt.

Vi har utviklet denne appen for brukerne som søker jobb og ikke har tid til å gi intervju direkte til rekrutterere på grunn av mangel på tid eller avstand, som er en av de beste jobbsøkingsappene. Jobbsøkere kan laste opp sin videoprofil eller CV for å lage en god profil. Slik profil imponerer rekrutterere lett. Dette er også de beste rekrutteringsappene for rekrutterere. Denne appen er en revolusjonerende jobb-app innen mobilrekruttering andamp; jobb søk. Bruker kan finne jobbene i nærheten av sin beliggenhet ved å søke på kartbase. i ansettelsesapper spiller QuikHiring en sentral rolle fordi rekruttereren kan se videoprofilen til arbeidssøkere og kan bedømme kommunikasjonsevnen før de inviterer dem til intervju. Rekrutterer kan også søke i kandidaten ved hjelp av kartbasesøk i nærheten. Så QuikHiring er mer pålitelige apper for jobbsøking og et bedre alternativ for rekruttering av apper.


Last ned






Similar Suggested Software

gjennom millioner av nye arbeidsplasser Søk i alle bransjer i Amerika .

Finn en jobb du elsker og bli ansatt ved hjelp av Glassdoor jobbsøk .

LinkUps iPhone-applikasjon gir den høyeste kvaliteten på jobber på nettet direkte til telefonen. Oppdatert daglig, jobber funnet på LinkUp er alltid ..

Gjør jobber enkelt på jobb med CareerBuilderand # 039; s gratis amerikanske jobb søk app

SeamanJobsite.com tilbyr de siste stillingene for sjøfolk over hele verden. Alle maritime jobber er lagt ut av lisensierte bemanningsbyråer og maritime ..

Naukri.com Jobbsøk -appen er nå oppdatert med nye forbedrede jobbsøkfunksjoner. Få varslinger om nye andamp i tide om jobbanbefalinger; aktuell..