Last ned

BCIC Om

BCIC Spesifikasjoner
Versjon:
9.0.9
Dato lagt:
21. juli 2022
Dato løslatt:
21. juni 2020
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Nedlastinger forrige uke:
29
Tilleggskrav
Krever iOS 10.0 eller nyere. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch

BCIC v9.0.9

BCIC er et Australia-basert selskap som tilbyr et omfattende spekter av tjenester, inkludert obligasjonsrengjøring, lokal og mellomstatlig fjerning, teppe..

BCIC Skjerm


BCIC Editors 'rating

BCIC er et Australia-basert selskap som tilbyr et omfattende spekter av tjenester, inkludert obligasjonsrengjøring, lokal og mellomstatlig fjerning, tepperensing, skadedyrbekjempelse og håndverkertjenester til de rimeligste prisene. Med mål om å levere førsteklasses resultater, fokuserer vi på å utnytte verdens beste teknologier og utprøvde metoder for å gi 100 % kundetilfredshetsgaranti. Vår dedikasjon, entusiasme og kundedrevne tilnærming hjalp oss med å etablere et sterkt rykte i den australske industrien.

Som det mest pålitelige selskapet i Australia, tilbyr vi også en utmerket mulighet for enkeltpersoner og entreprenører som ønsker å jobbe med oss og tjene over 1000 til 1500/uke. Vi i BCIC tilbyr sikre jobbmuligheter i ulike forretningsområder, inkludert obligasjonsrengjøring, fjerning, tepperensing, skadedyrkontroll og altmuligmannstjenester. Alt du trenger er Australian Business Number ABN, ditt eget utstyr og offentlig ansvarsforsikring. Du kan få tilgang til din type jobb direkte i vår Staff-mobilapp.


Last ned






Similar Suggested Software

Omfattende app som tilbyr en rekke tjenester, inkludert, men ikke begrenset til: Varekatalog, endre rekkefølgen, Forsendelse sporing, Branch locator, ...

Federal Transport Authority - UAEBased på MGov og Smart Governance initiativ og som en forlengelse til utviklingsprosessen av Smart ...

Unified Products and Services, Inc., eller UPS for korthet, ble etablert 2011. Selskapet ble opprinnelig dannet som markedsføringsarbeider for en ...

Jafza er en av de ledende gratis sonene i verden. Jafza App gir tilgang til alle tjenester gjennom en brukervennlig interaktiv plattform. Appen ..

Siden 1990 har Cleaning Connection opparbeidet seg et rykte som Midtvestens fremste kommersielle rengjørings- og anleggsadministrasjonsleverandør. Vi..

Velkommen til Apex International