Last ned

Apex International Om

Apex International Spesifikasjoner
Versjon:
1.1.3
Dato lagt:
20. september 2023
Dato løslatt:
30. juli 2020
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Nedlastinger forrige uke:
29
Tilleggskrav
Krever iOS 9.0 eller nyere. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch

Apex International v1.1.3

Velkommen til Apex International

Apex International Editors 'rating

Som et spesialistrekrutteringsbedrift for farmasijobber, spesialistterapitjenester og karrierer i farmasøytisk industri for de med farmasi- og biovitenskapsgrader, har Apex Recruitment mer enn 20 års erfaring med å matche kandidater til deres ideelle stillinger.

Vi er forpliktet til å gi en effektiv, profesjonell og svært personlig service til både våre kandidater og kunder, og vi vil jobbe hardt for å bygge et solid forhold til deg for å sikre at vi er klar over dine spesielle krav og langsiktige mål.

Hva vi gjør

Ved å spesialisere seg på et bestemt rekrutteringsområde, er teamet hos Apex i stand til å gi en skreddersydd tilnærming til våre kunder og kandidater, og vi kan tilby en høy grad av ekspertise og bransjekunnskap.


Last ned






Similar Suggested Software

Treff målet med Silver Arrow Express ..

FieldVision av DTSI er en mobilapplikasjon designet for eiendomsforvaltere og feltleverandører for å løse problemene som hver enkelt møter

Siden 1990 har Cleaning Connection opparbeidet seg et rykte som Midtvestens fremste kommersielle rengjørings- og anleggsadministrasjonsleverandør. Vi..

Everest Taxis - Leicester Taxis, som tilbyr taxitjenester og flyplasstransport i Leicester og områdene rundt fra de siste 12 årene

BCIC er et Australia-basert selskap som tilbyr et omfattende spekter av tjenester, inkludert obligasjonsrengjøring, lokal og mellomstatlig fjerning, teppe..

Be om TRANSVIP-tjenesten din når du trenger den. Den sikreste, punktlige og mest komfortable måten å transportere på