Last ned

Reshimbandh Om

Reshimbandh Spesifikasjoner
Versjon:
1.1
Dato lagt:
5. juni 2023
Dato løslatt:
25. september 2020
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Nedlastinger forrige uke:
29
Tilleggskrav
Krever iOS 10.0 eller nyere. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch

Reshimbandh v1.1

Reshimbandh

Reshimbandh Editors 'rating

App av ReshimBandh, Indias ledende ekteskapsside. Vårt firma "Reshim-Bandh Marriage Information System Private Limited har utviklet ekteskapsnettstedet - www.reshimbandh.com i 1999 for at indianerne raskt skal finne en perfekt livspartner i henhold til deres preferanser. Selskapet har fire velutstyrte kontorer og trent personale for å yte service til medlemmer i de viktigste områdene Mumbai, Thane, Pune og Nagpur

Selskapet har en enorm database med kandidater fra forskjellige kaster og forskjellige regioner, og tusenvis av ekteskap er fikset gjennom ReshimBandh siden 1999. ReshimBandh-appen er en raskeste Magic-app designet på en slik måte at kandidaten innen 5 minutter kan fylle ut registreringsskjemaet og se Match- Liste vises innen sekunder.


Last ned






Similar Suggested Software

Mobilisere papirskjemaer for å forbedre produktiviteten .

Hold oversikt over grunnleggende data, spesifikke detaljer for jobben ved å opprette estimater for ferdigstillingsrapporter.

Handler du livsforsikring, eller har du blitt bedt om å kjøpe livsforsikring? Hvor mye skal det koste? Er du sikker på at forsikringen ..

LEON er en applikasjon designet for besetningsmedlemmer. Den tilbyr en mobil tilgang til besetningsinformasjon som luftfartsoperatører legger inn i Leon -systemet. Leon er ..

Velkommen til Apex International

Din bedrifts DNA