Last ned

NeuroSelect Om

NeuroSelect Spesifikasjoner
Versjon:
4.0.3
Dato lagt:
13. oktober 2020
Dato løslatt:
12. oktober 2020
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Nedlastinger forrige uke:
203
Tilleggskrav
Krever iOS 8.0 eller nyere. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch

NeuroSelect v4.0.3

av NeuroScience

NeuroSelect Skjerm


NeuroSelect Editors 'rating

NeuroSelect er en eksklusiv interaktiv teknologi fra NeuroScience-helsepersonell, formulert for å effektivisere tilleggsutvalget, alt uten personlig helseinformasjon.

Hver valgtilnærming genererer øyeblikkelig en enkel og profesjonell rapport kalt en Product Information Request (PIR), som raskt kan skrives ut, lastes ned eller sendes med e-post. Bortsett fra den app-eksklusive QR-skanneren for bruk på nevrotransmitterveierapporter, er alle tilnærminger tilgjengelige på NeuroScience-nettstedet.

Alle PIR-er skisserer relevante veier, serveringsstørrelse, anbefalt bruk, viktige ingredienser og tilleggsinformasjon for det / de valgte produktene. NeuroScience-nettstedet lagrer PIR-er, slik at leverandører enkelt kan søke og se sine PIR-er på et praktisk og sikkert sted.


Last ned






Similar Suggested Software

Ønsker du å bli bedre på Fortnite

Gaming Intelligence Quarterly (GIQ) magazine er den globale interaktive spillindustrien som er ledende virksomhet-til-bedrift-publikasjon med all ..

Plumbers Handbook er en må ha referanse-app for den australske rørleggerindustrien for baderom. Få tilgang til håndboken mens du er på farten for å se ..

Finn hva som gir deg rett

Rx Vigilance - et referanseverktøy for helsepersonell som inneholder informasjon om medisiner og helse - er nå tilgjengelig fra ..

Enkel tilgang til RxGym-funksjoner du bruker mest i et enkelt appformat