Last ned

MedAxiom App Om

MedAxiom App Spesifikasjoner
Versjon:
2.3
Dato lagt:
13. september 2022
Dato løslatt:
8. oktober 2020
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Nedlastinger forrige uke:
29
Tilleggskrav
Krever iOS 8.0 eller nyere. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch

MedAxiom App v2.3

Kraften til mange, det er fordelen med medlemskap i MedAxiom-fellesskapet

MedAxiom App Skjerm


MedAxiom App Editors 'rating

Kraften til mange – det er fordelen med medlemskap i MedAxiom-fellesskapet. MedAxiom-medlemmer er koblet til kardiovaskulærindustriens mest omfattende og kraftige nettverk, og deler informasjon og kunnskap om viktige beslutninger helseorganisasjoner står overfor hver dag. Fra programutvikling til drifts- og kodingsproblemer og alt i mellom, MedAxiom-medlemmer har en plattform for å optimere praksisressurser og dramatisk forbedre både forretnings- og pasientbehandlingsresultater. Forankret av omfattende, klassens beste operasjonelle og økonomiske data, er nettverket designet for å betjene alle nivåer av ansatte fra c-suite-ledere og administratorer til kodings- og faktureringsansatte.


Last ned






Similar Suggested Software

Din Fertility Companion

Fremtiden til medlemsledelse for treningssentre og personlige trenere er her. Allerede mer enn 400 treningssentre over hele Tyskland stoler på medlemsstyringen til eGym ..

CAREMINDr er for bruk av helseprogrammer eller leverandørorganisasjoner som en informasjonskanal til sine medlemmer/pasienter, og som et middel for rask..

IASLC er den eneste globale organisasjonen dedikert til studiet av lungekreft

Regional Airline Association (RAA) fungerer som en samlet stemme for talsmann og støtte for nordamerikanske regionale flyselskaper som tar sikte på å fremme..

Families Helping Firefighters er en gratis app utviklet av helsepersonell ved Center for Firefighter Behavioral Health at the Medical