Last ned

Sankranti Festival Om

Sankranti Festival Spesifikasjoner
Versjon:
1.0
Dato lagt:
16. juli 2022
Dato løslatt:
30. september 2020
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Nedlastinger forrige uke:
29
Tilleggskrav
Krever iOS 7.0 eller nyere. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch

Sankranti Festival v1.0

Pongal er den eneste hinduistiske festivalen som følger en solkalender og feires den fjortende januar hvert år

Sankranti Festival Skjerm


Sankranti Festival Editors 'rating

Pongal er den eneste hinduistiske festivalen som følger en solkalender og feires den fjortende januar hvert år. Pongal har astronomisk betydning: den markerer begynnelsen på Uttarayana, solens bevegelse nordover i en seks måneders periode. I hinduismen anses Uttarayana som lovende, i motsetning til Dakshinaayana, eller den sørlige bevegelsen av solen. Alle viktige arrangementer er planlagt i denne perioden. Makara Sankranthi refererer til hendelsen der solen går inn i stjernetegnet Makara eller Steinbukken.

I hinduistiske templer varsler klokker, trommer, klarinetter og konkylieskjell den gledelige anledningen til Pongal. For å symbolisere en rik høst kokes ris i nye gryter til de koker over. Noen av ritualene som utføres i templet inkluderer tilberedning av ris, chanting av bønner og ofring av grønnsaker, sukkerrør og krydder til gudene. Hengivne konsumerer deretter ofringene for å frikjenne seg selv fra tidligere synder.


Last ned






Similar Suggested Software

RECONSTRUCTION andamp; INDUSTRIALISERING (AMERIKA 1865-1899) bringer til livshendelser i U

Bruk William H. Bowen Law Events-appen for å finne ut hvilke hendelser som skjer, og finn ut hvordan du kan bli involvert på campus ..

Denne dagen i HistoryforiPad er en interaktiv multimediakalender som viser historiske hendelser for den aktuelle dagen eller en hvilken som helst valgt dag, sammen ..