Descarga

Kreuz & Quer NL Free (Nederlands woord puzzel) Acerca de

Kreuz & Quer NL Free (Nederlands woord puzzel) Especificaciones
Version:
3.0
Fecha de creación:
18 de Noviembre de 2021
Fecha en libertad:
4 de Marzo de 2011
Precio:
Free
Sistema operativo:
iOS,
Descargas de la semana pasada:
29
Requisitos adicionales
Compatible con iPhone, iPod Touch y iPad. Requiere iOS 3.1 o posterior. Se requiere una cuenta de iTune

Kreuz & Quer NL Free (Nederlands woord puzzel) v3.0

***** ¡Het klassieke woord puzzels eindelijk beschikbaar in het Nederlands op de iPhone y iPod touch! Zoek zoveel woorden en de wirwar van letras ..

Kreuz & Quer NL Free (Nederlands woord puzzel) Imágenes


Kreuz & Quer NL Free (Nederlands woord puzzel) Nota del editor

***** ¡Het klassieke woord puzzels eindelijk beschikbaar in het Nederlands op de iPhone y iPod touch! Zoek zoveel woorden en letras de wirwar van als je kunt. Nederlands woordenlijst !!! ***** Dit is de free versie, er zijn 20 free games voor u klaar.De bedoeling van het spel is om woorden te vinden in een rooster met letters, door aangrenzende letters met mekaar te verbinden. Vorm zoveel mogelijk woorden binnen de 2 minuten. Om een woord te vormen, verbind de letters met de vinger. U mag horizontaal, vertical en diagonaal bewegen, zowel vooruit als achteruit. De score van een woord es de som van alle letterwaarden. De kleur van een steen geeft de waarde aan: hoe donkerder de kleur, hoe meer punten u krijgt voor deze letter. Kreuz andamp; Quer es gemakkelijk om te leren en te beheersen, en biedt langdurig spelplezier. Características: - Een oneindig aantal puzzels in het FULL versie, dagelijks 3 puzzels met het free versionie - Een joker voor nog meer woordcombinaties - Een * Nederlandstalig * woordenboek reunió 170.000 woorden - Een aanpasbare speelduur van 2, 3 of 5 minuten - Een aanpasbare speelduur van 2, 3 of 5 minutes - U kunt de stenen schudden Als u een woord vindt dat niet voorkomt in het woordenboek, meldt het ons op onze website http://www.palugu.com/nl/KreuzQuerNL/. Indien u sugestiones de verzoeken hebt voor toekomstige versies, dan willen we die graag van u horen. * Un consejo: u kunt de score van het woord verdubbelen de verdrievoudigen indien u de letters in de drie richtingen combineert (vertical, horizontaal en diagonaal), de letras hergebruikt.


Descarga






Similar Suggested Software

Deletrear palabras seleccionando letras en una cuadrícula de rompecabezas

Welkom bij GPPRO! Descargar GRATIS de app en speel GRATIS mee aan spannendste online Formule 1 managementspel. Laat zien dat JIJ de beste ..

¿Te encantan los juegos de palabras, pero estás aburrido de los clones de Boggle? Prueba Word Safe, es un juego simple pero adictivo de combinar letras para formar palabras. En lugar de..

K andamp; Qu: juego de búsqueda de palabras rápido y adictivo. Encuentra palabras rápidamente en un laberinto de letras, ¡desafía a tus amigos! Versión compatible con anuncios. CÓMO ..

WordPile es una nueva versión de los juegos de palabras. ¡Un juego de búsqueda de palabras rápido y divertido que todos pueden jugar! WordPile combina elementos de un gran rompecabezas de palabras ..

Ruzzle

     

Encuentra palabras en la pantalla lo más rápido que puedas con este desafiante juego de palabras