Télécharger

Kreuz & Quer NL Free (Nederlands woord puzzel) À propos

Kreuz & Quer NL Free (Nederlands woord puzzel) Spécifications
Version:
3.0
Date ajoutée:
18 novembre 2021
Date de diffusion:
4 mars 2011
Prix:
Free
Système d'exploitation:
iOS,
Téléchargements de la semaine dernière:
29
Exigences supplémentaires
Compatible avec iPhone, iPod Touch et iPad. Nécessite iOS 3.1 ou version ultérieure. Compte iTunes requi

Kreuz & Quer NL Free (Nederlands woord puzzel) v3.0

***** Het klassieke woord puzzles eindelijk beschikbaar in het Nederlands op de iPhone et iPod touch! Zoek zoveel worden dans de wirwar van lettres..

Kreuz & Quer NL Free (Nederlands woord puzzel) Captures d'écran


Kreuz & Quer NL Free (Nederlands woord puzzel) Note de la rédaction

***** Het klassieke woord puzzles eindelijk beschikbaar in het Nederlands op de iPhone et iPod touch! Zoek zoveel worden in de wirwar van lettres als je kunt. Pays-Bas wordenlijst!!! ***** Dit est de gratis versie, er zijn 20 jeux gratis voor u klaar.De bedoeling van het spel est om woorden te vinden dans un coq rencontré des lettres, porte aangrenzende lettres rencontré mekaar te verbinden. Vorm zoveel mogelijk worden binnen de 2 minutes. Om een woord te vormen, verbind de letters met de vinger. U mag horizontal, vertical et diagonaal bewegen, zowel vooruit als achteruit. De score van een woord est de som van alle letterwaarden. De kleur van een steen geeft de waarde aan : hoe donkerder de kleur, hoe meer punten u krijgt voor deze letter. Kreuz andamp; Quer est gemakkelijk om te leren en te beheersen, en biedt langdurig spelplezier. Caractéristiques: - Een oneindig aantal puzzels in het FULL versie, dagelijks 3 puzzels met het gratis versie - Een joker voor nog meer woordcombinaties - Een *Nederlandstalig* woordenboek met 170.000 woorden - Een aanpasbare voor nog meer woordcombinaties - Een *Nederlandstalig* woordenboek met 170.000 woorden - Een aanpasbare voor nog meer woordcombinaties - Een *Nederlandstalig* woordenboek met 170.000 woorden - Een aanpasbare voor nog meer woordcombinaties - U kunt de stenen schudden Als u een woord vindt dat niet voorkomt in het woordenboek, meldt het ons op onze website http://www.palugu.com/nl/KreuzQuerNL/ . Indien u suggestions de verzoeken hebt voor toekomstige versies, dan willen we die graag van u horen. *Un conseil : u kunt de score van het woord verdubbelen of verdrievoudigen indien u de letters in de drie richtingen combineert (verticaal, horizontaal en diagonaal), de lettres hergebruikt.


Télécharger






Similar Suggested Software

Épelez des mots en sélectionnant des lettres sur une grille de puzzle

Welkom bij GPPRO! Téléchargez GRATIS sur app en speel GRATIS sur votre ordinateur en ligne, Formule 1 managementspel. Lire la suite de JIJ de beste ..

Vous aimez les jeux de mots, mais vous vous ennuyez avec les clones de Boggle ? Essayez Word Safe, c'est un jeu simple mais addictif consistant à combiner des lettres pour former des mots. Au lieu..

K andamp; Qu - jeu de recherche de mots addictif et rapide Trouvez des mots rapidement dans un labyrinthe de lettres, défiez vos amis ! Version prise en charge par la publicité.COMMENT..

WordPile est une nouvelle approche des jeux de mots. Un jeu de recherche de mots rapide et amusant auquel tout le monde peut jouer ! WordPile combine des éléments d'un grand puzzle de mots..

Ruzzle

     

Trouvez des mots sur l'écran aussi rapidement que possible avec ce jeu de mots stimulant