Hent

WordPile Free Om

WordPile Free Specifikationer
Version:
1.6
Dato tilføjet:
11. november 2021
Dato frigivet:
27. marts 2015
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Downloads sidste uge:
203
Yderligere krav
Kompatibel med iPod Touch (3. generation eller nyere, iPhone 3Gs, iPhone 4, iPad. iTunes-konto påkrævet

WordPile Free v1.6

WordPile er et frisk nyt tag på ordspil. Et hurtigt, sjovt spil til at finde ord, som alle kan spille! WordPile kombinerer elementer fra fantastisk ordpuslespil..

WordPile Free Screenshots


WordPile Free Editors 'rating

WordPile er et frisk nyt tag på ordspil. Et hurtigt, sjovt spil til at finde ord, som alle kan spille! WordPile kombinerer elementer fra fantastiske ordpuslespil som ordfinding og krydsord med strategien med skak- og murstensspil til en udfordrende ordsøgningskombination. Det vil presse dine stave- og ordforrådsfærdigheder til deres grænser og belønne dig for taktisk at planlægge dine næste træk. Hvis du kan lide ordfund, krydsord og anagramspil, kommer du til at elske Word Pile. Det vil tilfredsstille dine spilbehov, uanset om du leder efter en afslappende leksikalsk distraktion eller en tempofyldt ordforrådsudfordring. Med 5 intuitive, men alligevel udfordrende spiltilstande: Clear - Opret så mange ord, som du kan, begyndende fra et komplet bræt af bogstaver. Zen - En uendelig forsyning af bogstaver, men en timer får dig til at tænke hurtigt. Progressiv - Hvert ord fundet får bogstaverne til at stige en højere. Lad dem ikke nå toppen. Lyn - Breve falder ned fra himlen i et stadigt stigende tempo. Vær hurtig, ellers stables de for højt. Chaos - En hektisk krydsning mellem Zen- og Lightning-tilstandene. Kan du reagere hurtigt nok til at overleve? --Nøglefunktioner i WordPile: - Game Center-understøttelse - Et hurtigt, spændende nyt ordspil - Fuld iPad-understøttelse - Mulighed for hurtig start, stoppe og genoptage spil hvor som helst - Ren intuitiv grænseflade og spil - Ordbog WordPile har mere end 172.000 acceptable ord for dig at bruge i spillet. Listen er baseret på Enhanced North American Benchmark Lexicon (ENABLE), en offentlig domæneliste, der bruges af mange ordspil, herunder Words with Friends. -- Sådan spiller du - Skub hurtigt din finger hen over tilstødende bogstaver for at danne ord fremad, baglæns, sidelæns ... enhver måde du kan! - Du kan også trykke på enkelte tilstødende bogstaver ad gangen for at oprette et ord. Dobbelttryk på det sidste bogstav for at afslutte ordet. - Prøv at oprette ord ved at bruge alle de samme farveblokke, da du vil modtage en 5x bonus hver i det færdige ord. - At udfylde et ord på 4+ bogstaver vil få et tilfældigt bogstav til at lyse grønt. Brug dette lysende bogstav i dit næste ord vil give dig en ekstra 10x ordscorebonus. - At udfylde et ord på 5+ bogstaver vil medføre, at bogstaverne ved siden af det afsluttede ord også inkluderes i den samlede ordscore. - Der er to specielle brikker i spillet, der udløses, når et tilstødende ord er fuldført. - Den første er shuffle-flisen, som vil få alle bogstaverne på skærmen til at blive byttet tilfældigt. - Den anden er 20x bonusflisen, som vil give en ekstra 20x ordscorebonus. -- Følg WordPile på twitter: @8bitmage - http://twitter.com/8bitmage Ligesom WordPile på FaceBook: http://www.facebook.com/8bitmage -- Brug venligst følgende Get Satisfaction-websted til at stille spørgsmål og rapportere problemer . Hjælp/Support - https://getsatisfaction.com/8bitmage -- Tak fordi du spiller!


Hent






Similar Suggested Software

Træn din hjerne med ord forening spil .

Er du et ordspil elsker

Ord til ord forening

Enkelt ord puslespil

Klar til at finpudse dine evner til at gætte ord? Så venter udfordringen med AquaWord! Din mission er at gætte et ord på 5 bogstaver med kun 2 af..

ADVARSEL dette spil er vanedannende!Single player og multiplayer spiltilstande med live chat. Inviter venner eller brug auto-match til at spille Head to Head for..