Hent

Change Word Om

Change Word Specifikationer
Version:
1.2
Dato tilføjet:
23. november 2020
Dato frigivet:
1. oktober 2020
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Downloads sidste uge:
203
Yderligere krav
Kræver iOS 9.0 eller en nyere version. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch

Change Word v1.2

Enkelt ord puslespil

Change Word Screenshots


Change Word Editors 'rating

Skift ord er et bemærkelsesværdigt simpelt koncept, men alligevel meget vanedannende og udfordrende ordspil. Ideen er at ændre et bogstav for at oprette et andet ord på fire bogstaver og fortsætte, indtil tiden løber ud. Vælg bare et bogstav fra tavlen, og udskift det med et bogstav fra tastaturet.

Reglerne er også enkle. Du har ikke tilladelse til at ændre det samme bogstav efter hinanden, og du har kun lov til at bruge et ord en gang pr. Spil.


Hent






Similar Suggested Software

Træt af knusende slik

Ord til ord forening

GRATIS SPIL til iOS Universal. KUN I EN BEGRÆNSET TID! Dette er et gætspil ved at stille de rigtige spørgsmål baseret på rulleordet. Dette er..

Klar til at finpudse dine evner til at gætte ord? Så venter udfordringen med AquaWord! Din mission er at gætte et ord på 5 bogstaver med kun 2 af..

WordPile er et frisk nyt tag på ordspil. Et hurtigt, sjovt spil til at finde ord, som alle kan spille! WordPile kombinerer elementer fra fantastisk ordpuslespil..

ADVARSEL dette spil er vanedannende!Single player og multiplayer spiltilstande med live chat. Inviter venner eller brug auto-match til at spille Head to Head for..