Hent

TeamUp Word Challenge Om

TeamUp Word Challenge Specifikationer
Version:
1.1
Dato tilføjet:
16. oktober 2021
Dato frigivet:
23. oktober 2012
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Downloads sidste uge:
29
Yderligere krav
Kompatibel med iPhone, iPod Touch og iPad. Kræver iOS 3.1 eller nyere. iTunes -konto påkræve

TeamUp Word Challenge v1.1

GRATIS SPIL til iOS Universal. KUN I EN BEGRÆNSET TID! Dette er et gætspil ved at stille de rigtige spørgsmål baseret på rulleordet. Dette er..

TeamUp Word Challenge Screenshots


TeamUp Word Challenge Editors 'rating

GRATIS SPIL til iOS Universal. KUN I EN BEGRÆNSET TID! Dette er et gætspil ved at stille de rigtige spørgsmål baseret på rulleordet. Dette er vores enkle version af spillet baseret på "Pinoy Henyo" fra GMA7's EAT BULAGA Show.TeamUp Word Challenge kan spilles af mindst to personer. Den første person holder enheden i panden (så han eller hun ikke kan se rulleordet) og gætter på ordet, der er skrevet på enhedens skærm. Han eller Hun vil give ledetrådene til at indsnævre mulighederne for at gætte det rigtige ord. Den anden person får kun lov til at svare JA, NEJ eller KANSKE. Spillet slutter, hvis den første person nævner det korrekte ord. Hvis det spilles af par eller grupper, vil den hurtigste tid til at gætte ordet være vinderen.


Hent






Similar Suggested Software

Træt af knusende slik

Ord til ord forening

Enkelt ord puslespil

Klar til at finpudse dine evner til at gætte ord? Så venter udfordringen med AquaWord! Din mission er at gætte et ord på 5 bogstaver med kun 2 af..

WordPile er et frisk nyt tag på ordspil. Et hurtigt, sjovt spil til at finde ord, som alle kan spille! WordPile kombinerer elementer fra fantastisk ordpuslespil..

ADVARSEL dette spil er vanedannende!Single player og multiplayer spiltilstande med live chat. Inviter venner eller brug auto-match til at spille Head to Head for..