Hent

Play Dictionary with Hangman Om

Play Dictionary with Hangman Specifikationer
Version:
2.1
Dato tilføjet:
30. november 2021
Dato frigivet:
18. marts 2014
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Downloads sidste uge:
29
Yderligere krav
Kompatibel med iPod Touch (3. generation eller nyere, iPhone 3Gs, iPhone 4, iPad. iTunes-konto påkrævet

Play Dictionary with Hangman v2.1

ADVARSEL dette spil er vanedannende!Single player og multiplayer spiltilstande med live chat. Inviter venner eller brug auto-match til at spille Head to Head for..

Play Dictionary with Hangman Screenshots


Play Dictionary with Hangman Editors 'rating

ADVARSEL dette spil er vanedannende!Single player og multiplayer spiltilstande med live chat. Inviter venner, eller brug auto-match til at spille Head to Head for bonuspenge og tredobbelte ordscore-priser! Play Dictionary viser en definition af et ord fra ordbogen og beder dig derefter om at finde ud af det ord ved at bruge det mindste antal definitioner. Spillet viser dig, hvor mange bogstaver der er i ordet, og du kan også bruge ordet i en sætning. Vælg at købe et bogstav, og det vil vise bogstaver i ordet som en ledetråd. Du kan også bruge funktionen Spørg en ven til at invitere Game Center-brugere til at spille head to head. Send en tekst/e-mail med definitionen til en ven, så de kan svare i realtid for at spille med. Der er mere end ni vanedannende niveauer afhængigt af ordets størrelse, hvilket skaber en udfordring for selv den mest læsekyndige engelske professor. Tag din tur på ranglisten, og udfordr dine venner for at få høje ordscore!Nyhed i 2.0: Hangman-tilstand. Spil det klassiske bøddelspil for hvert ord, gratis! Skift mellem klassisk tilstand og bøddel til enhver tid med et enkelt tryk. Multiplayer Hangman! Spil bøddel head-to-head med dine venner gennem Game Center.


Hent






Similar Suggested Software

Træn din hjerne med ord forening spil .

Træt af knusende slik

Ord til ord forening

Enkelt ord puslespil

Klar til at finpudse dine evner til at gætte ord? Så venter udfordringen med AquaWord! Din mission er at gætte et ord på 5 bogstaver med kun 2 af..

WordPile er et frisk nyt tag på ordspil. Et hurtigt, sjovt spil til at finde ord, som alle kan spille! WordPile kombinerer elementer fra fantastisk ordpuslespil..