Scarica

Rub Ciutat A proposito

Rub Ciutat Specifiche
Version:
1.10
Data di ingresso:
26 giugno 2022
Date rilasciato:
11 giugno 2020
Prezzo:
Free
Sistema operativo:
iOS,
Scorsa settimana:
29
Requisiti aggiuntivi
Richiede iOS 12.2 o successivo. Compatibile con iPhone, iPad e iPod touch

Rub Ciutat v1.10

L'aplicaci de l'Ajuntament de Rub permet accedir a tota la informaci sobre la ciutat de Rub: notcies, agenda d'activitats, telfons d'inters..

Rub Ciutat Screenshots


Rub Ciutat Voto Editors '

L'aplicaci de l'Ajuntament de Rub permet accedir a tota la informaci sobre la ciutat de Rub: notcies, agenda d'activitats, telfons d'inters, informaci bsica dels serveis municipals e altres recursos tils tant per a la ciutadania com per als visitatori.

En l'mbit de la mobilitat, hi podeu trobar informaci sobre els diferents serveis de transport que operen al municipi, places d'aparcament, fotolineres i benzineres. A travs de l'app tamb podeu accedir ad altres informacions de servei, com ara la ubicaci de les zones d'esbarjo per a gossos, les deixalleries fixes i mbils, o els punts de recollida selectiva.


Scarica






Similar Suggested Software

La santa Biblia con varias versiones (RV09, RV60, SEV). Indagine, Lectura Diaria, Grupo de Favoritos, Sorteo de versos .

Abbiamo iniziato ad importare Powertec in Italia ed Europa dal 2001, fin dalla nascita della Powertec U.S.A

Applicazione personale per la gestione del tuo allenamento, potrai prenotare le tue lezioni, conoscere i tuoi dati aggiornati, prenotare i tuoi ..

A primeira transmisso radiofnica oficial do estado de Gois foi realizada no dia 5 de julho de 1942 durante a programao festiva do Batismo..

La Cineteca di Milano

Seja para pegar a 2 via do boleto, consultar seu histrico de pagas ou visualizar a ltima ata da assemblyia, o app da Umuarama Imveis estar..