Скачать

Rub Ciutat О

Rub Ciutat Технические характеристики
Версия:
1.10
Добавлен:
26 июня 2022 г.
Дата выпуска:
11 июня 2020 г.
Цена:
Free
Операционная система:
iOS,
Загрузки на прошлой неделе:
58
Дополнительные требования
Требуется iOS 12.2 или новее. Совместимость с iPhone, iPad и iPod touch

Rub Ciutat v1.10

L'aplicaci de l'Ajuntament de Rub permet accedir a tota la informaci sobre la ciutat de Rub: уведомления, повестка дня d'activitats, telfons d'inters..

Rub Ciutat Скриншоты


Rub Ciutat Рейтинг редакции

L'aplicaci de l'Ajuntament de Rub permet accedir a tota la informaci sobre la ciutat de Rub: notcies, program d'activitats, telfons d'inters, informaci bsica dels serveis Municipals i altres recursos tils tant per a la ciutadania comp per als посетители.

En l'mbit de la mobilitat, hi podeu trobar informaci sobre els diferents serveis de transport que operen al municipi, place d'aparcament, fotolineres i benzineres. A travs de l'app tamb podeu accedir a altres informacions de servei, com ara la ubicaci de les zone d'esbarjo per a gossos, les deixalleries fixes i mbils, o els punts de recollida selectiva.


Скачать






Similar Suggested Software

Санта Библию кон VARIAS versiones (RV09, RV60, SEV). Pesquisa, Lectura Diaria, Grupo де Favoritos, Sorteo де versos .

Abbiamo iniziato ad importare Powertec in Italia ed Europa dal 2001, fin dalla nascita della Powertec U.S.A

Персональное приложение для управления всем, что нужно сделать, чтобы узнать, что делать, если вы хотите, чтобы ваши данные были обновлены, оставались неизменными ..

Официальная первая трансмиссо-радиотехника в штате Гойш, реализованная 5 июля 1942 года, во время проведения фестиваля батизма..

Ла Синетека ди Милано

El Sistema Cristiano de Comunicaciones es una empresa legalmente establecida en Bolivia que lleva adelante medios de comunicacin cristianos como..