Last ned

BMC Mobility ITSM Incidents Om

BMC Mobility ITSM Incidents Spesifikasjoner
Versjon:
8.1.03
Dato lagt:
15. november 2021
Dato løslatt:
20. april 2016
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Nedlastinger forrige uke:
29
Tilleggskrav
Kompatibel med iPhone 3Gs, iPhone 4. iTunes-konto kreves

BMC Mobility ITSM Incidents v8.1.03

Den nye BMC Mobility ITSM Incidents for Incident Management-appen gir et innblikk i fordelene med brukersentrisk ITSM. Mobile teknikere, for..

BMC Mobility ITSM Incidents Skjerm


BMC Mobility ITSM Incidents Editors 'rating

Den nye BMC Mobility ITSM Incidents for Incident Management-appen gir et innblikk i fordelene med brukersentrisk ITSM. Mobilteknikere, for eksempel, er 30 prosent mer produktive når de ikke trenger å gå tilbake til skrivebordet for å håndtere problemer. Ledere tar smartere beslutninger med sanntidsdata til fingerspissene. Og kundenes tilfredshet med IT hopper når problemer løses raskere. Denne appen er for bruk av BMC-kunder som er interessert i å få en bedre forståelse av BMC Mobility ITSM-hendelser. Den er utformet for å brukes med den BMC-vertsbaserte mobilitetsserveren, og bør spesifikt ikke brukes med en kundes egen vertsbasert mobilitetsserver. BMC Mobility ITSM-hendelser lar sluttbrukeren: Se en liste over hendelsesbilletter som er tildelt dem eller en av deres støttegrupper. Se, redigere og legge til arbeidslogger i hendelser. Overordne hendelser Endre hendelsesstatus Endre hendelsesprioritet Opprette hendelser. Filtrer hendelsesliste. For å prøvekjøre appen: 1. Last ned BMC Mobility for Incident Management 2. Skriv inn try.onbmc.com som vertsnavn 3. Skriv inn 8080 som port 4. Logg på med: Allen/passord


Last ned






Similar Suggested Software

Jess Auto mobil kundeengasjementsapp gir kundene en forbedret forhandler mobilopplevelse

Transportselskaper som jobber med McLeod Software finner de beste måtene å forbedre kundeservicenivået, forbedre driftsforholdet, ..

Transportselskaper som jobber med McLeod Software finner de beste måtene å forbedre kundeservicenivået, forbedre driftsforholdene, ..

Rocket CorVu -applikasjonen for iPad lar kunder som bruker vår Rocket CorVu NG -webapplikasjon distribuere interaktive dashbord til iPad ..

Den nye BMC Mobility for Incident Management-appen gir et innblikk i fordelene med brukersentrert ITSM. Mobilteknikere, for eksempel, er 30 ..

NileDutch har vokst til å bli et av de største containerrederiene i verden