下载

Istia Driver App 关于

Istia Driver App 规格
版本:
1.18
添加日期:
八月 4, 2021
发布日期:
六月 18, 2016
价格:
Free
操作系统:
iOS,
上周下载:
232
附加要求
兼容: iphone3gs, iphone3gs, iphone4, iphone4, ipodtouchfourthgen, ipodtouchfourthgen, ipad2wifi, ipad2wifi, ipad23g, ipad23g, iphone4s, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, ipadthirdgen,iphone4, ipodtouchfourthgen,ipadthirdgen,ipad4f4gfiphone,ipadthirdgen,ipad4f4f4gfiphonethgen,ipadthirdgen,ipad4f4g4f4gfiphonethgen,ipad3,4g4f4gfiphone , ipadmini, ipadmini, ipadmini4g, ipadmini4

Istia Driver App v1.18

Met de Istia Driver App kunnen chauffeurs zendingen mobiel afhandelen。 Op het Istia Cloud Platform in de module TMS kunnen ritten aangemaakt worden..

Istia Driver App 截图


Istia Driver App 编辑评价

Met de Istia Driver App kunnen chauffeurs zendingen mobiel afhandelen。 Op het Istia Cloud 平台在模块 TMS kunnen ritten aangemaakt worden en gepland worden voor chauffeurs 中。 De chauffeurs krijgen direct de ritten te zien.De zending kan voorzien worden van een digitale handtekening, naam, opmerkingen, fotoandapos;s, er kan een scan (foto) van een vrachtbrief gemaakt worden en het resultaat vangel de aflev, ).De plaats (coordinaten) worden bij de zendingvastgelegd en er wordt automatisch een POD(交付证明)gemaakt en optioneel 通过电子邮件 naar de klant verzonden。


下载






Similar Suggested Software

Nu is er Protectools 还是智能手机的官方应用程序! Al het nieuws, foto's, gebeurtenissen en afspraken belanden zo direct in de broekzak。比..

De volledig nieuwe app voor je administratie meet AFAS Software!Je administratie doen 遇见AFAS是nog nooit zo makkelijk。 Regel HR zaken makkelijk..

Nu is er Gotogrow 还是智能手机的官方应用程序! Al het nieuws, foto's, gebeurtenissen en afspraken belanden zo direct in de broekzak。比杰麋鹿..

McMain werkbonnen app.Service monteurs werken nog regelmatig meet een papieren werkbon die steeds opgehaald en ingeleverd dient te worden op..

Nu is er Coutinho 还是智能手机的官方应用程序! Al het nieuws, foto's, gebeurtenissen en afspraken belanden zo direct in de broekzak。比杰麋鹿..

Dit 是官方 Peddels 应用程序。 Met deze app blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste mode ontwikkelingen en aanbiedingen bij Peddels。杰昆特..