ダウンロード

Istia Driver App について

Istia Driver App 仕様
バージョン:
1.18
追加された日付:
2021年8月4日
日にリリース:
2016年6月18日
価格:
Free
オペレーティングシステム:
iOS,
ダウンロードは先週:
203
その他の要件
互換性:iphone3gs、iphone3gs、iphone4、iphone4、ipodtouchfourthgen、ipodtouchfourthgen、ipad2wifi、ipad2wifi、ipad23g、ipad23g、iphone4s、iphone4s、ipadthirdgen、ipadthirdgen、ipadthirdgen4g、ipadthirdgen4g、ipadthirdgen、ipadthirdgen4g、ipadthirdgen4g、iphone5、iphone 、ipadmini、ipadmini、ipadmini4g、ipadmini4

Istia Driver App v1.18

Met de Istia Driver App kunnen chauffeurs zendingen mobielafhandelen。 Op het Istia Cloud platform in de module TMS kunnen ritten aangemaakt worden .. .

Istia Driver App スクリーンショット


Istia Driver App 編集者のレビュー

Met de Istia Driver App kunnen chauffeurs zendingen mobielafhandelen。 Op het Istia Cloud platform in de module TMS kunnen ritten aangemaakt worden en gepland worden voorchauffeurs。 De chauffeurs krijgen direct de ritten te zien.De zending kan voorzien worden van een digitale handtekening、naam、opmerkingen、fotoandapos; s、er kan een scan(foto)van een vrachtbrief gemaakt worden en het resultaat van de aflevering(afgeleverd、 ).De plaats(coordinaten)worden bij de zendingvasgelegd en er wordt automatisch een POD(proof of delivery)gemaakt en optioneel via email naar de klantversonden。


ダウンロード






Similar Suggested Software

Nu is er Protectools als officile app voorスマートフォン! Al het nieuws、foto's、gebeurtenissen en afspraken belanden zo direct in debroekzak。 Bij .. .

De volledig nieuwe app voor je administratie met AFAS Software!Je administratie doen met AFAS was nog nooit zomakkelijk。 Regel HR zaken makkelijk .. .

Nu is er Gotogrow als officile app voorスマートフォン! Al het nieuws、foto's、gebeurtenissen en afspraken belanden zo direct in debroekzak。 Bij elk .. .

McMain werkbonnen app.Service monteurs werken nog regelmatig met een papieren werkbon die steeds opgehaald en ingeleverd dient te worden op .. .

Nu is er Coutinho als officile app voorスマートフォン! Al het nieuws、foto's、gebeurtenissen en afspraken belanden zo direct in debroekzak。 Bij elk .. .

DitはdeofficilePeddelsアプリです。 Met deze app blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste mode ontwikkelingen en aanbiedingen bijPeddels。ジェクント..